Calculatoare

Ce laptopuri se mai cumpara

Recomanda informatia!

Gadgeturi folosite astazi in orice birou, de orice firma, de orice student, de foarte multe persoane sunt si laptopurile. Care sunt cele mai cumparate, din ce categorii de preturi si cam ce producator are cel mai mare succes in randurile ce urmeaza.

Industria laptopurilor a fost favorizata foarte mult de mobilitatea pe care ofera, mobilitate care a dus in ultimii ani la achzitionarea a din ce in ce mai multe laptopuri de catre persoanele care au nevoie de internet, programe de lucru, socializare, etc.

Deasemenea, in ceea ce priveste preturi laptop lucrurile s-au schimbat foarte mult, mai ales datorita diversitatii de modele oferite de multipli producatori. Cu preturi din ce in ce mai accesibile, si romanii nostril inclina din ce in ce mai mult spre un laptop in defavoarea unui pc desktop.

Pentru anul 2012 am reusit sa identific trei mari categorii de preturi laptop si deasemenea sic ate trei modele dintre cele mai cumparate pentru fiecare categorie in parte. Prima din ele este categoria de preturi 1000-1500 lei, categorie in care se afla laptopurile de nivel low, un nivel care permite insa instalarea a multiplelor programe clasice, browser-e, servicii de socializare, jocuri chiar. Laptopurile perfecte pentru o persoana care petrece multi timp socializand si nu neaparat lucrand ceva anume pe laptop. Cele mai cumparate modele din aceasta categorie sunt Acer Aspire 5733Z si Lenovo IdeaPad S205.

In categoria de preturi laptop 1500-2000 gasim un Toshiba Satellite c660-2c7, un Asus x54hr si un Acer Aspire 5742zg. Laptopurile de birou ideale cu un mic plus pentru cei care mai joaca sic ate un joc.

Ultima categorie este cea cu preturi cuprinse intre 2000 si 2500 ron. Daca sunteti dispusi sa dati atat pe un laptop, categoric trebuie s ail folositi destul de mult. Laptopurile din aceasta categorie de prêt sunt dedicate persoanelor care fac de exemplu editare video-foto, persoanelor care lucreaza in domeniul design-ului virtual, in general persoanelor care folosesc programe complexe cu cerinte de system ridicate.

Primul este Acer Aspire as5750 g urmat de un Dell Inspiron 5110 si de noul HP Pavilion G6.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *