Afaceri online

Evadeaza direct in Barcelona din escape room-urile de la Cryptex

Recomanda informatia!

Camerele Escape Room din Bucuresti sunt cele care iti ofera cea mai distractiva forma de a-ti petrece timpul alaturi de gasca ta de prieteni, provocandu-te sa iti testezi limitele si sa demonstrezi ca dezlegarea misterelor este specialitatea ta! Daca vrei sa iti convingi prietenii ca esti un adevarat as in gasirea indiciilor, intelegerea ghicitorilor si descoperirea ultimei cheite care deschide usa, Cryptex iti propune o ofera avantajoasa de preturi pentru escape room in Bucuresti!

Daca ai curaj sa iti provoci prietenii la cel mai atractiv joc al momentului, Cryptex te invita pe site sa vezi preturile pentru fiecare escape room in parte si castiga o excursie in Barcelona. Camerele pot fi rezervate in fiecare zi, iar daca vizezi pretul mic, atunci trebuie sa cunosti urmatoarele detalii! Pentru o grupa de 3-5 persoane pretul este variabil in functie de intervalul ora si ziua rezervarii, astfel ca de Luni pana Vineri, intre orele 10-17:30 costul camerelor room escape este de 35 de Ron/pers, iar dupa acest interval orar pretul creste, ajungand la 40Ron/pers. Pentru cei care vin in pereche, adica grupul nu este mai mare de 2 persoane, oferta de pret Cryptex este de 40Ron/pers in prima jumatate a zilei, ulterior el crescand la 50Ron/pers.

Pentru elevi si studenti, Cryptex are o oferta speciala de preturi, ei fiind avantajatii acestei perioade, camerele misterioase putand fi rezervate la pretul de 30Ron/pers de Luni pana Vineri intre orele 10:30-17:30!

Mai mult decat atat, Cryptex pune la bataie o excursie in Barcelona despre care gasiti detalii aici. Spor la evadat si distractie placuta in Barcelona.

Despre Cryptex

Cryptex este cel care a creat cele mai interesante camere escape room din Bucuresti, adresandu-le celor care sunt pasionati de dezlegarea misterelor si evadarea reala! Camerele room escape pot fi rezervate accesand site-ul www.cryptex.ro sau apeland linia telefonica 0787 889 665! Sediul Cryptex se regaseste pe adresa Strada Occidentului nr. 33,Sector 1, Bucuresti!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *