Afaceri online

Saltele Memory Foam – oferta imbatabila la bellanotte.ro

Recomanda informatia!

Saltelele Memory Foam sunt recomandate datorita faptului ca ofera multe beneficii. Spuma cu memorie din care sunt construite saltelele Memory Foam, le ofera acestora avantajul de a lua forma corpului tau, reducand punctele de presiune si oferind confort ridicat tuturor zonelor intr-o egala masura. Acest fapt ajuta la mentinerea formei naturale a coloanei vertebrale si favorizeaza extrem de mult circulatia sangelui in corp. De asemenea, datorita celulelor din componenta lor, saltelele Memory Foam ajuta la reglarea temperaturii optime si permit circulatia aerului, fapt ce conduce la eliminarea si evaporarea umiditatii produsa in mod natural de corpul tau. Astfel nu te vei mai trezi transpirat si cu o stare accentuata de disconfort datorata umiditatii excesive.

Reducere 40% la saltele Memory Foam, doar la bellanotte.ro

De retinul este faptul ca, spuma cu memorie din care sunt construite saltelele Memory Foam este un produs termosensibil si termoadaptabil, acest lucru insemnand ca, atunci cand corpul tau emana caldura, spuma cu memorie reactioneaza, se inmoaie si se adapteaza mai bine la forma corpului tau, lasandu-se mai mult in zonele unde corpul tau este mai greu si umpland zonele ce raman intre suprafata saltelei si corpul tau. Acesta adaptibilitate este data de stratul de spuma cu memorie din care este construita salteaua Memory Foam. Un alt beneficiu ce trebuie mentionat, este dat de faptul ca saltelele Memory Foam au calitati hipoalergice importante de care ai nevoie pentru un confort sporit si un plus de siguranta pentru sanatatea ta. Nefiind compuse din materiale naturale, saltelele Memory Foam nu favorizeaza dezvoltarea alergenilor care cu ajutorul umiditatii eliminate de corpul tau in timpul somnului, se inmultesc si se dezvolta din ce in ce mai mult. Daca nu stiati, saltelele Memory Foam de la BellaNotte au capacitatea de a absorbii presiunea exercitata de corpul tau, lucru care faciliteaza independenta totala. Astfel, daca doua persoane impart aceeasi saltea Memory Foam miscarile uneia nu vor fi percepute de cealalta. Cu cat densitatea spumei cu memorie este mai mare, cu atat salteaua Memory Foam este mai confortabila si se adapteaza mai bine la forma corpului tau.

Magazinul online BellaNotte

Daca vrei sa-ti cumperi o saltea Memory Foam, poti intra pe site-ul producatorului de saltele de pat BellaNotte (www.bellanotte.ro), iar acolo vei gasi o gama larga de produse la reducere. BellaNotte este producator de saltele de pat de peste 10 ani si are o uriasa experienta in producerea acestora. Daca ai nevoie de informatii suplimentare, poti apela cu incredere serviciul de consultanta specializata de la BellaNotte, la unul dintre numerele de telefon: 0740.043.744 / 0743.235.677.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *