Afaceri online

Tinute la care poti asorta pantofii sport Adidas

Recomanda informatia!

A sosit, in sfarsit, primavara, iar tu erai nerabdatoare sa incepi sa porti pantofi, tenisi, balerini sau pantofi sport Adidas? Ei bine, acum este momentul in care vremea incepe sa nu-ti mai stea in cale si drumurile incep sa se curete si sa iti permita sa te imbraci exact asa cum iti doresti, fara a te expune la frig sau umezeala.

            Iata cateva tinute la moda pe care le poti purta in acest inceput de primavara, daca vrei sa iesi din anonimat si sa te evidentiezi prin stilul deosebit:

            1.Tinuta sport cu stil

            Simona Halep a fost indelung admirata de catre fashion editori sau stilisti precum Iulia Albu pentru nonsalanta cu care si-a purtat pantofii sport Adidas alaturi de o poseta de designer. Chiar daca poate parea nepotrivita, combinatia este perfecta din punct de vedere stilistic, iar contrastul dintre cele doua accesorii este o adevarata vedeta a modei contemporane.

            2.Combinatiile socante

            Daca pentru unii a fost o surpriza asocierea pantofilor sport cu geanta de designer, altii nu sunt deloc surprinsi nici macar atunci cand observa o combinatie si mai excentrica, de incaltaminte lejera asociata cu haine de blana sau alte accesorii fancy asemanatoare. Se pare ca stilistii adora aceste combinatii contrastante si ca nu li se par catusi de putin deplasate.

            3.Fustele creion si adidasii

            Nici femininele fuste creion nu scapa de asocierea cu pantofii sport adidas. Cu cat sunt mai elegante si mai stralucitoare, cu atat se potrivesc mai bine cu o pereche de incaltaminte mai confortabila si mai lejera asa cum sunt pantofii sport. Vedetele de la noi si cele de la Hollywood au fost vazute in nenumarate randuri purtand fuste conice sau creion, din materiale pretioase sau chiar decorate cu paiete sau margele, pe care le purtau alaturi de pantofi sport asortati, alaturi de care arata extraordinar si neasteptat de bine.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *