Diverse

Geanta perfecta pentru tine. Cum o alegi?

Recomanda informatia!

Pentru majoritatea femeilor, geanta si pantofii sunt cele mai importante accesorii pe care le pot avea in outfit. Tocmai de aceea, trebuie alese cu cea mai mare atentie, in asa fel incat sa aiba impactul vizual dorit. Alegerea unei posete  nu este tocmai floare la ureche. Multe femei nu gandesc tocmai practic atunci cand vine vorba despre o astfel de achizitie, preferand sa se orienteze spre brand, stil sau design. De fapt, o genata trebuie sa fie in primul rrand practica si abia mai apoi sa arate bine.

Iata, asadar, cateva sfaturi utile in acest sens:

  • Alege marimea potrivita. Marimea trebuie sa fie aleasa in functie de lucrurile pe care le porti in geanta si de asemenea, in functie de marimea corpului tau. O geanta va parea demodata daca nu este potrivita conformatiei tale. Daca esti scunda, spre exemplu, este bine sa optezi pentru genti mici. Daca esti inalta si subtire, poti alege genti voluminoase.
  • Forma gentii este si ea foarte importanta. Un alt lucru esential este forma gentii. O geanta rotunjita, spre exemplu, se potriveste unei persoane inalte si slabe. O geanta rectangulara este mult ai potrivita pentru o femeie scunda, deoarece va da senzatia de inaltime. Evident, forma gentii trebuie sa tina cont si de contextul in care este purtata. Pentru intalnirile business, spre exemplu, este potrivita o geanta de tip postas, cat mai rigida. Pentru evenimentele elegante, gentile cele mai potrivite sunt cele rotunjite.
  • Materialul si culoarea. Culoarea este extrem de importanta. Aceasta trebuie sa fie cat mai potrivita cu outfitul si pentru foarte multe doamne este cea mai importanta. O geanta practica este intr-o singura culoare iar daca vrei sa mergi la sigur, este bine sa optezi pentru o genata in culoare neutra. Negrul, spre exemplu, este cea mai buna solutie pentru geanta, deoarece poate sa fie asociata cu usurinta la orice tip de outfit. In ceea ce  priveste materialul, pielea este foarte potrivita. Nu trebuie neaparat sa fie piele naturala. Daca este bine realizata, pielea ecologica poate sa fie o solutie mai mult decat interesanta.

Pretul conteaza si el foarte mult. Pe piata pot fi gasite genti foarte scumpe, la branduri mari sa genti mai ieftine, cum sunt cele de la https://euro-market-online.ro. Verifica cu atentie fiecare model si ia decizia potrivita!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *