Diverse

Stefan Birica. Activitate si studii

Recomanda informatia!

Stefan Birica s-a nascut pe data de 01 octombrie 1960 in judetul Iasi iar in prezent este lector universitar la Universitatea Bioterra din Bucuresti. Stefan Birica ocupa aceasta functie din anul 2006, si le preda studentilor de la Bioterra cursuri de Drept comunitar european si Drept administrativ.

Pentru cei care nu stiu, Universitatea Biotera este o universitate privata infiintata acum 19 ani, ce mizeaza pe un program de invatamant aplicativ si dinamic, respectand bineinteles toate normele europene in vigoare.

Stefan Birica – studii

Activitatea profesionala a lui Stefan Birica este impresionanta. In acest sens trebuie mentionat faptul ca Stefan Birica este absolvent al Facultatii de Drept si al Institutului Diplomatic Roman. In plus, Stefan Birica a dobandit si un titlu de doctor in Stiinte Fitosanitare. In ceea ce priveste activitatea publicistica, Stefan Birica a publicat o carte intitulata “Legislatie Fitosanitara”.

Stefan Birica a primit o diploma din partea patriarhului

Potrivit unui articol publicat pe PRTotal.ro, Stefan Birica a primit in anul 2013, mai exact pe data de 16 iunie 2013, Diploma de onoare Sfintii Imparati Constantin si Elena din partea Prefericitului Parinte Patriarh Daniel dupa ce si-a adus contributia la restaurarea picturii de la Biserica Domneasca Sfantul Anton-Curtea Veche.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *