Sex-Relatii-Copii

Alegerea melodiei ideale pentru dansul mirilor. De ce trebuie sa se tina cont?

Recomanda informatia!

Nunta este unul dintre cele mai importante momente din viata unui om, iar dansul mirilor da startul acestui moment. Alegerea melodiei poate sa fie o adevarata provocare, in conditiile in care trebuie sa se decida daca aceasta va fi interpretata de o formatie de nunta, daca va fi redata in original si daca va fi modificata sau nu.

Care sunt criteriile de care trebuie sa se tina cont la alegerea melodiei?

1) Preferintele. Evident, marai sunt cei care urmeaza sa decida tipul de melodie pe care urmeaza sa danseze, iar aceasta ar trebui sa aiba o insemnatate cat mai mare pentru ei.

2) Greutatea in dans. Exista dansatori buni si exista persoane care pur si simplu nu se descurca atunci cand trebuie sa se miste in ritmul muzicii. Melodia poate sa decida tipul de dans, asadar, trebuie sa se tina cont de acest lucru. In cazul in care se doreste o anumita melodie cu ardoare, iar ritmul este destul de greoi, se poate discuta cu formatia de lautari nunta pentru o adaptare.

3) Potrivirea vocii. Conform celor de la www.lucianband.ro, este important ca melodia sa sune extrem de bine. Vocea celor care o canta trebuie sa fie asemanatoare cu vocea artistului care interpreteaza melodia originala. Din acest motiv, este bine sa se asculte cu atentie modul in care interpreteaza trupa aleasa melodia. Exista formatii nunta care pot interpreta fara probleme orice tip de melodii, insa exista si formatii care au anumite probleme atunci cand vine vorba despre unele genuri.

4) Versurile. Multi insuratei nu sunt atenti la versurile melodiei pe care o aleg si se ajunge in situatii mai putin placute. Exista melodii foarte frumoase care vorbesc despre teme dramatice, cum ar fi moartea, despartirile sau tradarile in dragoste. Melodia care incepe nunta trebuie sa fie cat mai vesela si romantica si sa exprime dragostea dintre cele doua persoane care danseaza.

5) Tematica nuntii. Daca nunta este organizata intr-un anumit mod si contureaza o anumita tema, trebuie sa se tina cont de acest lucru. O nunta clasica, in care mireasa poarta rochie foarte lunga, nu poate sa inceapa cu o melodie rock’n’roll. Daca se doreste o anumita melodie care sa nu respecte pe deplin tematica nuntii, exista si varianta de schimbare a tinutei strict pentru danse.

6) Alegerea unei melodii cat mai reprezentative. Inspiratia nu este punctul forte al multor cupluri. Cei mai multi aleg Valse de Vienne sau alte melodii extrem de cunoscute. Este bine sa se opteze pentru melodii unice si reprezentative pentru cuplu. Cu siguranta pot fi gasite o multime de astfel de melodii, care mai de care mai interesante.

In cateva cuvinte, alegerea melodiei pentru dansul nuntii este importanta si orice cuplu trebuie sa isi acorde cateva zile pentru a putea cauta si alege cea mai buna varianta. Pe langa preferintele personale exista o multime de alte elemente care conteaza si pentru o reusita totala este bine sa se tina cont de ele.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *