Diverse

De ce isi cumpara persoanele bogate haine de la second hand?

Recomanda informatia!

In teorie, magazinele second hand sunt destinate personelor care nu au o situatie financiara foarte buna, insa doresc sa se imbrace bine. Acestea sunt prezente in mai toate cartierele din orasele romanesti si piata este intr-o crestere continua. Astfel, este din ce in ce mai comun sa fie descoperit cate un magazin online haine second hand, care sa permita achizitia pieselor vestimentare la mana a doua din confortul casei.

Ceea ce este mai putin comun insa, este faptul ca din ce in ce mai multe persoane potente din punct financiar aleg sa isi cumpere haine second hand. Cei mai bogati oameni din lume, care au fondat companii de miliarde, printre care si fondatorul uriasului brand IKEA, aleg sa isi compuna garderoba din haine care au fost deja purtate, iar motivele sunt cat se poate de convingatoare pentru oricine.

Care sunt principalele motive care ii conving pe bogati sa cumpere de la second hand?

Conform celor de la www.eunicat.ro, principalele motive sunt urmatoarele:

  • Costul mic. De regula, cei care ajung miliardari o fac datorita faptului ca pot sa isi managerieze foarte bine banii si sa evite cheltuielile inutile. Investitiile in haine extrem de scumpe sunt, de fiecare data, investitii proaste. Tocmai de aceea, femeile din mediul business prefera rochii dama second hand si mizeaza pe branduri care ofera calitate pe termen lung.
  • Diversitatea. Magazinele second hand ofera o diversitate foarte mare. Sansele de a gasi bluze dama second hand care sa fie unice si sa poata face parte dintr-o garderoba cat se poate de interesanta, sunt mult mai mari decat in cazul hainelor noi. De regula, in magazinele din malluri exista doar cateva modele care sunt vandute in mii de exemplare. Magazinele second hand, in schimb, aduna modele purtate de-a lungul istoriei, oferind optiuni cat se poate de interesante.
  • Calitatea. Hainele care trec testul timpului sunt, de regula, de buna calitate. De cele mai multe ori, in magazinele second hand sunt descoperite haine realizate din materiale foarte rezistente. Partea cu adevarat interesanta este faptul ca pot fi descoperite branduri cu adevarat uriase in astfel de magazine.
  • Ideea de vintage. Conceptul vintage prinde din ce in ce mai bine iar magazinele second hand sunt spatiile in care poate sa fie conturat cel mai bine.

Evident, exista magazine si magazine second hand. Cel mai probabil, persoanele cu foarte multi bani nu isi pierd timpul in magazine second hand de cartier, mizand pe magazinele in care exista doar piese vestimentare de foarte buna calitate. Totusi, chiar si in magazinele de cartier pot fi descoperite adevarate comori, iar rezultatele vestimentare pot fi impecabile.

Cei care aleg sa cumpere haine second hand trebuie sa scape de prejudecati, sa isi acorde ceva timp pentru a cauta produsele potrivite si sa nu plece la cumparaturi cu un anumit produs in minte. De cele mai multe ori, aceste magazine au capacitatea de a surprinde.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *