Diverse

Exprimati sentimentele cu buchetele de miniroze de la Orasul Florilor

Recomanda informatia!

Din cele mai vechi timpuri  omul a daruit femeii flori pentru a isi exprima sentimentele si de a ii arata aprecierea si atentia cuvenita. Dar in timpurile noastre, timpul este foarte important si nu avem destul pentru a face toate actiunile pe care ni le propunem, de exemplu sa mergem la o florarie sa ii luam sotiei, iubitei sau unei persoane dragi care face parte din viata noastra, un buchet de flori pentru a o zi onomastica sau un eveniment special sau doar pur si simplu de a ii arata ca ii acorzi atentia dorita si ca nu e pe locul al doilea in viata ta.

Comanda din masina sau de la birou buchete de miniroze!

Orasul Florilor iti da ocazia sa ii trimiti flori  de la munca sau chiar din trafic in 5 minute prin siteul acestora, facand livrarea la adresa ceruta de tine in cateva ore. Mai poate fi folosita si sa trimiti flori cand nu esti in localitate sau in tara. Dar daca vrei sa ii trimiti flori sotiei sau iubitei, Orasul Florilor iti recomanda buchetul mixt cu 10 miniroze rosii si 11 irisi mov. Buchetul este format din 10 miniroze rosii, 11 irisi mov 5 fire de ruscus si 6 trahelium, fiind buchetul ideal pentru exprimarea iubirii. Pe langa acest buchet de miniroze, Orasul Florilor iti ofera peste 30 de modele de buchete de miniroze, cu sau fara combinatii cu alte flori pentru a iti exprima cat mai potrivit sentimentele. Daca nu esti hotarat ce buchet sa alegi, specialistii florali iti prezinta o descriere a fiecarui buchet in care este precizat in ce situatii este perfect un anumit buchet de miniroze sau alte flori. Orasul Florilor va ofera nu numai buchete de flori pentru persoanele special, dar si o gama variata de aranjamente florale pentru diferite evenimente precum nunti, botezuri sau zile onomastice, pentru a transforma acel eveniment in unul de neuitat.

Transport gratuit pentru orice buchet de flori cu sau fara miniroze

Orasul Florilor iti ofera transportul gratuit in Bucuresti pentru orice buchet comandat, garanteaza pentru o livrare rapida si prospetimea florilor, siguranta platii cu cardul si vei primi o felicitare personalizata dar si de o poza cu buchetul dupa ce a fost expediat coletul. Floraria online Orasul Florilor este catalogat ca si “Magazin de incredere” de Trusted.ro.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *