Diverse

Manichiura ideala acasa cu oja semipermanenta

Recomanda informatia!

Oja de unghii semipermenenta este, si nu este deloc o exagerare, unul dintre produsele cele mai populare existente astazi pe piata de beauty. Orice femeie care isi doreste o manichiura perfecta, unghii fara defect, fara varfuri sarite sau curatate, o manichiura frumoasa timp de doua saptamani, stie ca nu poate avea acest lucru cu o simpla manichiura pe unghia naturala, ci ca are nevoie de revolutionara oja semipermanenta. Daca initial era accesibila doar in saloanele de manichiura sau in saloane cosmetice, atat datorita pretului cat si datorita noutatii sale, oja semipermanenta este astazi foarte usor accesibila si foarte usor de folosit si acasa, gratie faptului ca pretul este unul foarte avantajos dar si pentru ca lampile UV s-au ieftinit foarte mult astfel putand fi folosite si acasa de catre doamne si domnisoare.

Oja semipermanenta, asa cum este si oja Lila Rosa Soak Off de la e-top-online.ro, se aplica foate usor (cateva minute, in functie de dexteritatea celei care o aplica), insa trebuie sa tineti cont de cativa pasi astfel incat la final sa beneficiati de o manichiura rezistenta si impecabila chiar acasa si cu o investitie minima.

Inainte de aplicarea ojei este necesara degresarea unghiei cu o solutie speciala si apoi aplicarea unui base coat (un strat de baza protector pentru unghie). Abia apoi se aplica oja Lila Rosa Soak Off, chiar in doua straturi daca se doreste o culore mai inchisa. Odata aplicata oja semipermanenta, unghiile se introduc pentru maximum 2-3 minute in lampa UV, perioada mica eliminand practic riscurile de care se tem multe femei atunci cand trebuie sa foloseasca lampa cu ultraviolete.

Lila Rossa Soak Off este disponibila in 32 de nuante mate, cu sclipici, sidefate sau neon, toate ideale pentru manichiura perfecta. Se intinde foarte usor, asemeni ojei obisnuite, este autonivelanta si are o uscare foarte rapida.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *