Diverse

De ce copiatorul de birou ar trebui sa fie multifunctional

Recomanda informatia!

In momentul in care fotocopiator de birouri a fost de marimea unui autobuz, a avut o singura functie de copiere alb-negru si a fost tratat cu respect de un departament complet in sine, este trecut de mult. Indigo au beneficiat de tehnologie microcip reduce foarte mult dimensiunea de masini copiator, unitati imbunatatite de toner si tehnologie laser furnizarea de imagini color de calitate si cu mult imbunatatit copie si mecanisme de feed care ofera viteza si eficienta. In aceeasi perioada de dezvoltare, echipamente fax a devenit banal, PC-ul si retelele au devenit instrumente de gestionare majoritatea intreprinderilor si desktop publishing a devenit o practica standard de prezentare de afaceri.

In ceea ce intreprinderile continua sa evolueze, astfel incat nu echipamente de birou, care este la dispozitia lor. Marii producatori de copiatoare au raspuns la nevoile de astazi, in cele mai multe birouri de re-proiectarea copiator traditional intr-o unitate de hub de afaceri. Ca birourile inlocui copiatoare lor, multe companii sunt acum in considerare mai avansate tehnologii pentru a satisface nevoile lor de birou de zi cu zi. Gone sunt piesele separate, individuale si costisitoare de echipamente care ofera fotocopii in alb-negru sau color, aparatul de fax care a fost in mod traditional lent si cunoscut pentru crearea de blocaje in timp si flux de lucru, extrem de costisitoare de a opera jet de cerneala si imprimantele laser mici, imprastiate in jurul desktop-uri, scanner pretios ca imaginile comise si imagini in sistemul informatic. In loc de toate acestea individuale, si de multe ori de cosmar, masini sta acum o unitate de hub de afaceri care incorporeaza toate.

Cheltuielile generale si chiriile de spatii de birouri continua sa escaladeze, ceea ce face fiecare metru patrat de spatiu pretios si responsabil. Aglomerarea de copiatoare individuale, faxuri, o multitudine de imprimante desktop individuale si scanere nu este doar risipa pe spatiu, este risipitor pe cea mai buna utilizare de facilitati. Dezvoltarea de unitati de business hub de birouri rezolva dilema ansamblu de spatiu si echipamentul personal, reduce nevoia de sfarsit cabluri de putere, telefon si PC cablare si face mai eficienta utilizare a fiecaruia dintre aceste copiere, imprimare, fax si scanare facilitati de-a lungul intregii afaceri. Multifunctionale Bizhub 420 copiatoare digitale si imprimante de azi, care incorporeaza fax si scanare facilitati, sunt modele ecologice si estetice, care va compliment orice aspect birou.

Echipament Bizhub 420 in sine este in prim-planul de dezvoltare tehnologica in facilitati de birou. Copiati calitate pe ambele alb-negru si color este excelent, cu echilibrare de prima clasa culoare si densitate si linii ascutite clare si tip. Bizhub 420 functioneaza ca o facilitate de imprimanta de retea centrala, reducerea nevoilor de jet de cerneala si de tiparire mai mica fiind imprastiate de birouri. Scanere de-a construit ofera facilitati directe pentru incarcare documente si imagini in sistemul de retea, sau pentru a incarca direct la Internet prin intermediul limba HTTP, sau pentru a scana direct la fax sau e-mail. Facilitatea de fax incorporat permite documentelor sa fie transmise direct de la dosar, eliminand necesitatea de a avea o copie tiparita, sau permite documentelor scanate pentru a fi transmise prin fax sau pot fi accesate cu reteaua de e-mail fax a fi creata si trimisa la locul de munca al utilizatorului statie. Viteze de imprimare de pana la 65 de pagini color pe minut sunt disponibile pe unele modele si unitatea BizHub 420 va oferi de multe ori fata-verso documente si o gama larga de finisaje si legarea facilitati intr-un singur pas. Toate acestea pot fi operate de la orice de statii de lucru de retea dumneavoastra sau prin acces direct la bizhub 420 este usor de operat tactil panoul de control ecran.

Multe modele Bizhub sunt livrate cu un 60 GB incorporat hard-disk standard, oferind facilitatea de documente si imagini de depozitare la echipamente si capacitatea de a aminti locuri de munca standard sau regulat pentru “imprimare la cerere”. Atunci cand este cuplat cu software disponibil pe piata, sistemul bizhub 420 devine o parte integranta a unui document de stocare, management si sistem de recuperare de orice dimensiune de afaceri – deschizand calea spre un birou cu adevarat informatizat.

Service si intretinere pe acest echipament de birou a fost valorificata pentru a oferi cele mai cost-eficiente si de economisire a timpului facilitati vreodata disponibile pe echipamentele de birou. Prin construirea in sala de monitorizare o “Remote”, aceste masini vor sfatui in mod automat conditiile de toner, consumabile, diagnoza (de multe ori inainte ca operatorul sa ia cunostinta) si viteze de copiere de monitorizare si de calitate, direct la departamentul de service al furnizorului de specialitate. Cu aceasta facilitate excelent, echipament bizhub 420 experiente minimal jos-timp din cauza unor defectiuni sau lipsa de consumabile si solicita inginer de service sunt programate pentru intretinere preventiva pentru a mentine functionarea constanta.

Bizhub 420 digital de copiator, imprimanta, scaner si fax este capabil de a avea grija de toate documentele de birou are nevoie de la un punct central, retea in sistemul dumneavoastra de birou. Acestea se dovedesc a fi economic in toate aspectele legate de functionarea lor si sunt o piesa esentiala a echipamentului pentru afaceri de azi, si maine.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *