Internet

Baterie laptop fujitsu siemens

Recomanda informatia!

Cum portabil este dvs. ultra-portabil? Laptop-uri de azi sunt tot mai puternice si mai mici de zi, dar se pare aproape ca dezvoltatorii de computere portabile au trecut cu vederea usor un alt factor important in computere portabile, de viata a bateriei. In medie, model de laptop astazi la cele mai poate dura pana la 2,5 ore de utilizare normala pe o incarcare completa. Va trebui sa gaseasca o priza din apropiere, daca aveti de gand sa-l foloseasca mai mult decat atat.

 

Astazi, exista doar o mana de laptop-uri acolo, in piata, care poate rezista mai mult de 5 ore de utilizare regulat pe o singura incarcare. Cuvantul “portabilitate” cu privire la laptop-uri pare a fi limitata la faptul ca puteti aduce computerul peste tot, dar nu-l folosi oriunde. Cei mai multi producatori de laptop sustin ca laptopul are 4 – 5 ore de viata a bateriei, dar ca este adevarat numai daca va lasati laptopul inactiv.

 

Din fericire, exista anumite modele de laptop pe care le puteti pune mana pe, daca visezi de a folosi laptop-ul pe baterie pentru perioade lungi de timp. La momentul de scris, una din deschiderile baterii laptop fujitsu siemens cele mai impresionante pot fi gasite pe Apple MacBook Pro 2.4 GHz (editia 2008). Pe utilizarea regulata, bateria a durat pana la un uluitor 4.5 ora! Alte modele de laptop cu bune deschideri de viata a bateriei includ Acer Aspire 8920G, seria Asus Eee, seria Fujitsu LifeBook si Seria Toshiba Satellite.

 

Daca sunteti in cautarea pentru a obtine mai multe ore de viata a bateriei, ia in considerare obtinerea o baterie extinsa pentru laptop-uri. Aceste baterii laptop fujitsu siemens extinse sunt de fapt baterii laptop fujitsu siemens mai mari pentru laptop-ul care ofera o medie de suplimentare de 2 ore de utilizare de pe laptop-ul. In cazul in care nu este inca suficient, aveti posibilitatea sa ia in considerare obtinerea un laptop baterie externa. Acestea sunt, practic, baterii laptop fujitsu siemens externe mari (uneori la fel de mare ca laptop-ul in sine), care atunci cand este conectat la poate oferi pana la o suplimentare de 9 ore de utilizare. Dezavantajul de baterii laptop fujitsu siemens de laptop externe este ca acestea sunt destul de voluminoase si grele (de pana la 1,5 kg)

 

Indiferent de model de laptop si de tipul de baterii laptop fujitsu siemens pe care le utilizati, exista mai multe trucuri de baza pe care le puteti folosi pentru a prelungi viata bateriei laptop-ul lui. Una dintre cele mai simple moduri este de a face uz de setarile de alimentare ale computerului. Aceasta optiune poate fi gasit atunci cand faceti clic pe pictograma bateriei pe bara de instrumente. Atunci cand pe baterie, asigurati-va ca optiunea este setat la un mod “de economisire a energiei”. In aceasta optiune, va exista o usoara compromis in performanta laptop-ul pentru o viata mai lunga a bateriei.

 

O alta modalitate usoara de a prelungi viata bateriei este de a dim ecran. Coborati luminozitatea afisajului laptop-ul la minim si veti observa o crestere considerabila in viata bateriei dumneavoastra.

 

In general, nu este bine sa pastrati conectat de baterie incarcata complet in cazul in care punctul de alimentare este conectat inch constant “supra-incarcare”, se va reduce performanta acumulatorului in timp. De asemenea, incercati sa incarcati bateria atunci cand este complet drenat.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *