Diverse

Vara ideala cu tricouri pentru barbati eleganti si moderni

Recomanda informatia!

Tricourile sunt cele mai practice piese vestimentare din garderoba unui domn. Indiferent de anotimp, sunt purtate cu mult drag, deoarece sunt comode, din materiale placute pielii si dau o nota de chic, de elegant. Vara insa ramane cel mai prielnic anotimp in care barbatii pot purta tricoul in fiecare zi, indiferent de ocazie sau de locul in care se afla.

Cu toate ca la inceput era un accesoriu purtat in special de marinari sau de muncitori prin fabrici, tricoul a capatat o importanta tot mai mare in viata de zi cu zi a barbatilor, depasind bariera practicului si intrand in sfera elegantei, a stilului modern.

Tricourile barbatesti vin intr-o varietate de modele, sunt confectionate din diverse materiale, au imprimeuri interesante, sunt clasice sau moderne, uneori chiar indraznete, in functie de personalitatea pe care o are cel care le poarta.

Top 5 tricouri pentru barbati usor de gasit online

Tricoul pentru reprezentantii sexului masculin trebuie sa reuneasca mai multe caracteristici pentru ca efectul asupra celorlalti din jur sa fie unul remarcabil. Astfel, aceasta piesa vestimentara trebuie sa apartina genului masculin prin definitie, sa inspire virilitate, sa fie confortabil, sa nu provoace diverse iritatii datorita materialului de slaba calitate, sa fie in trend si sa aiba un pret accesibil buzunarelor tuturor.

Dintre cele mai interesante modele de tricouri de barbati care sunt cumparate in aceasta vara din mediul online merita amintite urmatoarele:

  • Tricoul uni, simplu, intr-o singura culoare, alegerea perfecta a oricarui barbat care nu vrea sa dea gres sub nicio forma;
  • Tricoul cu dungi, extrem de practic, de usor de accesorizat la orice tip de pantalon scurt sau lung;
  • Tricoul barbatesc cu imprimeuri indraznete, chiar extravagante;
  • Tricoul polo, perfect pentru orice ocazie din viata unui barbat, putand fi purtat intr-o multime de combinatii interesante;
  • Tricoul cu guler rotund, cel mai popular si mai vandut tip al tuturor timpurilor.

Tricoul polo pentru domni, alegere ideala si la serviciu

De multe ori, in viata de zi cu zi, avem nevoie de piese vestimentare pe care sa le putem purta nu numai in oras, cand iesim cu prietenii, ci chiar la serviciu sau la o intalnire cu o persoana iubita. Cea mai buna solutie este sa avem in garderoba noastra un tricou polo, care te ajuta sa te lupti cu caldura mult mai bine decat o camasa, iti da confortul mult dorit intr-o zi torida de vara si chiar iti permite sa mergi la diverse evenimente fara nicio grija ca gresesti ca nu adopti clasica piesa, camasa.

Avantajele folosirii unui tricou tip polo sunt:

  • Poate fi purtat in situatii business –casual;
  • Ofera intotdeauna un plus de masculinitate, comparativ cu tricoul obisnuit;
  • Se integreaza bine altor tinute;
  • Protejeaza gatul de arsuri solare;
  • Poate fi folosit de barbati de orice varsta;
  • E perfect pentru o zi la serviciu, indiferent ca esti muncitor sau director, profesor sau medic etc.

O recomandare pentru shopping de calitate de tricouri barbatesti din mediul online devine magazinul Bman.ro, o solutie perfecta pentru sezonul de vara in ce priveste confortul si eleganta oricarui domn care se respecta.

Nu ezita si cumpara un tricoul barbatesc de calitate, la un pret extrem de avantajos in aceste zile pentru buzunarele oricui! Bman.ro este prietenul barbatilor romani de pretutindeni.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *