Sfaturi pentru alegerea unei perechi de pantofi barbatesti

Recomanda informatia!

Este foarte cunoscut faptul că femeile acordă o foarte mare importanță încățămintei lor, iar conform unor studii desfășurate în Statele Unite ale Americii se pare că femeile nu se rezumă numai la atât, ele fiind, de asemenea, foarte atente la ce poartă bărbații în picioare apreciind astfel simțtul modei, tipul de personalitate, situația financiară și atenția la detalii pe care o are bărbatul.

După cum se poate vedea, ar trebui să devină un pic mai important și pentru bărbați tipul de încălțăminte, cum și când ar trebui acesta purtat.

Ce tip de incaltaminte ti se potriveste

pantofi barbatestiBărbații nu ar trebui să poate sandale deoarece acestea îi fac să arate caraghios, iar unghiile, indiferent cât de îngrijite sunt, nu ar trebui ținute la vedere. În cazul în care chiar îți plac sandalele și nu vrei să renunți la ele atunci să nu porți niciodată șosete când ești încălțat cu ele. Orice alt tip de încălțăminte este ok pentru un bărbat, însă nu sandalele.

Cu ce haine asortezi pantofii

Un alt sfat de care ar trebui să țineți cont este acela de a nu vă încălța cu pantofi din piele neagră eleganți sau lucioși atunci când purtați blugi.

Bărbații tind să poarte o pereche de încălțăminte care este comodă la fiecare eveniment al vieții lor, însă puțini știu cum să își asorteze încălțămintea și hainele în funcție de ocazie.

Ce pantofi sa porti la costum

Dacă vrei o pereche de pantofi pe care o vei purta la costumul tau elegant atunci trebuie să te orientezi către o culoare care să fie în aceeași nuanță ca și costumul sau mai închisă, negru fiind ultima opțiune. În cazul în care ai curea la costum atunci trebuie neapărat să îți asortezi pantofii cu ea. Nu ar trebui să porți niciodată șosete albe sau șosete sport, scurte atunci când ai în picioare pantofi, deoarece șoseta reprezintă „legătura” dintre picior și costum și nu va arăta prea bine dacă tu ai un costum negru, iar șosetele sunt albe și sport. La costum trebuie să ai o pereche de șosete de lungime normală, care să urce puțin înspre gambă și care să fie de culoare închisă. Șosetele albe se folosesc numai atunci când faci sport sau ai o ținută relaxată.

Conform celor de la bunadimineata.ro, mocasinii sunt un alt tip de pantof care poate fi folosit în multe ocazii deoarece se asortează cu aproape toate tipurile de pantaloni, chiar și cu cei scurți și pot fi purtași cu sau fără șosete.

Cand se poarta adidasii

Bărbații poartă deseori adidași pentru că sunt foarte comozi. Ar fi bine să mai renunțăm din când în când la ei atunci când mergem la cumpărături sau la un film și să îi  înlocuim cu o pereche de pantofi dacă avem o ținută casual. Dacă totuși, nu vreți să renunțați la adidași, atunci alegeți modele care să aibă un aspect   adecvat pentru o ținută cu care mergeți pe stradă, astfel că ar trebui evitați cei care au un design special pentru sportivi. O recomandare ar fi adidașii din piele întoarsă care se potrivesc bine cu blugii și sunt și comozi.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *