Diverse

Despre implanturi mamare și profesioniști la care să apelați

Recomanda informatia!

Mărirea sânilor este una dintre cele mai populare intervenții chirurgicale, o tehnică la care din ce în ce mai multe femei apelează pentru a scăpa de anumite complexe și pentru a a avea formele mult dorite. Dr. Radu Jecan este unul dintre cei mai buni plasticieni din țară și care realizează implanturi mamare la prețuri avantajoase.

Ce este procedura de implant cu silicon?

Mărirea sânilor se face cu ajutorul unui implant cu silicon, procedura presupunând utilizarea acestor cupe de implanturi mamare  pentru mărirea sânilor și ameliorarea formei glandei mamare. Acestea sunt de mărimi diferite, pentru ca rezultatul operației să fie conform  așteptărilor pacientei. Intervenția durează aproximativ 1,5- 2 ore și necesită anestezie generală. Imediat după operație, pacienta va rămâne internată o noapte în clinica unde a fost efectuată operația sau, în funcție de starea de sănătate, va fi externată și în ziua  respectivă.

Apelați numai la cei mai buni medici esteticieni

Atunci când luați decizia de a face un implant cu silicon, aceasta nu este doar o decizie medicală, ci una personală. La fel de personală trebuie să fie și optarea la un anumit medic care să vă ofere cele mai bune servicii, dar și să vă asigure un rezultat pe care vi-l doriți. Dr. Radu Jecan este unul dintre cei mai buni specialiști în implanturi mamare și cel care, datorită experienței sale, vă va oferi cele mai bune servicii medicale. Pentru consultații și oferte de preț, puteți trimite un e-mail la contact@drjecan.ro sau radujecan@yahoo.com.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *