Diverse

Vacante linistite cu asigurarea de calatorie My Travel

Recomanda informatia!

Asigurarea de vacanta si 0 griji

Vara aceasta va fi cea mai buna vara intrucat vei pleca in vacanta mult visata. Muzee, galerii de arta, magazine cu suvenire, nu vrei sa ratezi absolut nicio atractie turistica in calatoria ta. Ai o lista intreaga cu locuri pe care sa le vizitezi. Ar fi pacat totusi sa fi nevoit sa te intorci mai devreme acasa din vacanta mult dorit, nu?

Asigurarea de vacanta

Pentru a evita situatiile neplacute ce ar putea surveni in voiajul tau, poti sa inchei o asigurare de vacanta si astfel ai un plan de rezerva. Daca spre exemplu iti pierzi bagajele si nu din vina ta ci spre exemplu a firmei cu care ai calatorit? Asta ar insemna cateva ore, poate zile pierdute fugind dintr-o parte in alta completand acte, telefoane acasa si sa nu mai spunem de bani dati pe cele necesare care se aflau in bagajele pierdute.

Nicio grija

Incheie o asigurare de calatorie my travel de la gothaer si ai doar de castigat. Nici nu trebuie sa stai sa cauti prin oras firme de asigurari intrucat unele firme dispun de posibilitatea de a incheia orice tip de asigurare online. Cum este si cazul celor de la Gothaer. Poti sa alegi suma asigurata din cele 4 planuri disponibile si beneficiezi de asistenta medicala de urgenta, repatriere si transport si ai si bagajele asigurate. Tot ce iti ramane tie de facut este sa inchei asigurarea, sa iti faci bagajele si sa pleci in cea mai tare vacanta a ta de pana acum.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *