Afaceri

Injectii cu toxina botulinica de la drsorinparasca.ro

Recomanda informatia!

Toxina botulinica este o neurotoxina proteica produsa de bacteria Clostridium botulinum. Aceasta toxina este una dintre cele mai puternice substante cunoscute de om, fapt pentru care injectiile cu toxina botulinica se pot face doar la anumiti medici specialisti. Injectarea la domiciliu este interzisa. Toxina botulinica a fost descoperita cu aproape 200 de ani in urma si a ajuns sa fie folosita in scop terapeutic pentru a corecta strabismul si tratamentul cosmetic al ridurilor faciale hiperactive. Injectiile cu toxina botulinica sunt folosite foarte mult in cosmetica, unde injectiile cu toxina botulinica sunt folosite pentru stergerea temporara a ridurilor. Procedura se realizeaza cu o anestezie locala obtinuta prin aplicarea anumitor crème care vor amorti zona faciala pe tot parcursul interventiei domnului doctor Sorin Parasca. Rezultatele in urma unor astfel de injectii, cu toxina botulinica, sunt realmente surprinzatoare si apar dupa doar cateva zile, iar efectul dureaza timp de 6 luni.

Injectiile cu toxina botulinica, la Dr. Sorin Parasca, un miracol pentru frumusete

In cele mai multe cazuri, injectiile cu toxina botulinica se folosesc la nivelul superior al fetei, in zona fruntii, a sprancenelor si a ochilor. Putine doamne doresc injectiile in jurul gurii pentru ca este foarte probabil ca acestea sa afecteze zambetul. Cele mai bune rezultate se obtin la cei tineri, de pana in 45 de ani. Dupa ce injectiile cu toxina botulinica sunt efectuate, pielea din jurul zonei tratate o sa fie mult mai neteda si mult mai fara riduri, iar aspectul fetei va fi imbunatatit total.

Ce avantaje aduc injectiile cu toxina botulinica?

  • Avantajele de ordin fizic sunt de necontestat. Aspectul fetei se schimba considerabil, ridurile disparand, ca prin minune, din orice zona a fetei
  • Avantaje de ordin psihologic. Injectiile cu toxina botulinica vor face ca aspectul fetei sa fie mult mai placut si mai radiant, iar persoana care a recurs la aceasta metoda isi va recapata increderea in sine si va fi mai sigura pe propriile calitati

Ca la oricare alt procedeu, exista si contraindicatii in ceea ce priveste tratamentul cu toxina botulinica: persoanele alergice la una dintre componentele utilizate in prepararea toxinei (ex. Albumina), persoanele care sufera de maladii, care determina scaderea generala a fortei musculare, persoanele aflate sub tratament cu antibiotic, persoane care au nascut sau sunt in perioada de alaptare sau pacientii minori care nu au obtinut consimtamantul parintilor. Oricare dintre aceste contraindicatii enumerate sunt combatute la cabinetul Dr. Sorin Parasca. Pretul injectiilor cu toxina botulinica de la Dr. Sorin Parasca il puteti afla pe acest link: http://drsorinparasca.ro/injectii-cu-toxina-botulinica/ este unul raportat la calitatea produselor oferite, iar rezultatele unor astfel de interventii sunt spectaculoase. Satisfacerea oricaui client este pe primul loc pentru Dr. Sorin Parasca, acest lucru fiind, de fiecare data, o certificare in plus a calitatii produselor oferite si serviciilor acordate clientilor. Spre deosebire de alte tratamente chirurgicale estetice, injectiile cu toxina botulinica au un pret scazut, comparativ cu beneficiile aduse.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *