Afaceri

Bonclara – Mobilier Din Lemn Masiv Pentru O Viaţă!

Recomanda informatia!

Mobilierul din lemn masiv, lucrat în atelierele Bonclara din Bucureşti, respectă standardele cele mai înalte de calitate. Echipa noastră de experţi in prelucrarea lemnului masiv, cât şi colaborarea cu artişti plastici şi experţi din domeniile conexe asigură producerea unor piese unicat, de cea mai înaltă calitate, în atelierele noastre.

Deşi Bonclara produce şi mobilier din sticlă, în acest articol ne propunem să aducem în atenţia cititorilor câteva  din calităţile care fac mobilierul din lemn Bonclara unic. Indiferent că doriţi să mobilaţi propria locuinţă, biroul sau spaţii comerciale şi până chiar şi ambarcaţiuni, mobilierul din lemn Bonclara este alegerea potrivită.

 În atelierele noastre producem piese unicat, din lemn masiv lucrat manual, perfect adaptat nevoilor dumneavoastră, iar experienţa noastra de peste zece ani în domeniu ne permite să satisfacem şi cele mai excentrice nevoi. Pe lângă mobilierul din lemn produs la comandă, echipa de experţi de la Bonclara este întotdeuna pregătită să asigure lucrări de recondiţionare a pieselor dumneavoastră antice de mobilier din lemn, chiar dacă este vorba de piese de artă.

La Bonclara, tamplari experimentaţi sunt gata să transforme esenţa de lemn de diverse categorii în mobilier durabil de cea mai bună calitate, perfect adaptată spaţiilor pe care dumneavoastră vreţi să le mobilaţi. Mobilierul din lemn lucrat în atelierele noastre are o durata de viaţă foarte ridicată. În plus, prin atenţia cu care experţii noştrii abordează fiecare proiect şi datorită colaborării cu artişti renumiţi la realizarea mobilierului din lemn, Bonclara vă asigură că locuinţa dumneavoastră va avea numai de caştigat de pe urma alegerii mobilierului din lemn fabricat în atelierele noastre.

Fie că aveti un buget limitat sau doriţi cele mai extravagante piese de mobilier lemn, Bonclara vine în îintampinarea nevoilor dumneavoastră cu oferte personalizate care să vă satisfacă pe deplin dorinţele. Producem atât mobilier din lemn masiv, lucrat manual, cât şi mobilier din sticlă sau metal. În plus, recomandăm întotdeauna clienţlor noştrii sa se gandeasca şi la mediul înconjurător când planifica remobilarea locuinţei şi să aleagă lemn refolosit ce în atelierul nostru se transforma în adevarate opere de arta cu aspect natural învechit, greu de obţinut altfel şi care înnobilează orice spaţiu.

Fără îndoială, mobilierul din lemn masiv cu aspect rustic este printre piesele preferate de români iar tâmplarii noştrii sunt adevaraţi experţi în crearea unor asemenea piese de mobilier din lemn, extrem de durabile şi cu un aspect rustic.

De la piese de mobilier din lemn cu aspect rustic sau antic până la mobilarea completă a spaţiilor comerciale, a birourilor sau chiar a ambarcaţiunilor, Bonclara vine în întampinarea nevoilor dumneavoastră cu soluţia potrivită. Vizitaţi galeria de imagini aflată pe situl nostru www.bonclara.ro şi convingeţi-vă de varietatea şi calitatea pieselor de mobilier din lemn pe care le executam. Indiferent care ar fi dimensiunile proiectului dumneavoastră, de la o simpla bancă din lemn de cireş si pana la mobilarea întrgii locuinţe conform standardelor cele mai exigente, Bonclara va stă la dispoziţie cu mai multe detalii despre serviciile noastre cât şi cu oferte personalizate, prin intermediul formularului de contact aflat pe www.bonclara.ro.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *