Afaceri

Tichetele de masă: de la hârtie la card

Recomanda informatia!

Încă din a doua parte a anului trecut, tichetele de masă Ticket Restaurant®de la Edenred au putut fi folosite și în varianta pe card specifică mediului digital. De ce această trecere de la print la card?

  1. Din considerente de timp

 

  • Plata cumpărăturilor prin tichete restaurant este mult mai facilăîn cazul tichetelor pe card în detrimentul tichetelor pe hârtie. Cardurile sunt ușor de gestionat, nu se înregistrează pierderi datoarate deteriorării, poți beneficia de plata contactless pentru tranzacțiile pânăîn 100 lei, iar interogarea soltului se face facil prin aplicația Ticket On the Go.
  • Implică mai puține eforturi logistice pentru angajatorul care trebuie să încarce sumele lunare de bani aferente tichetelor de masă, să facă asta doar printr-un click.
  • Se optimizează timpului de rambursare către comercianți prin eliminarea proceselor de manevrare, numărare, datare, ștampilare și expediere a bonurilor. Gestiunea sumelor este mult mai simplă prin alicația Edenred Online.

 

  1. E mai flexibil

Sumele achitate sunt flexibile și nu sunt comisionate, angajatul nu mai este nevoit să cheltuie suma exactă aferentă unui bon de masă, acesta având posibilitatea de a utiliza +/- 9.57 ron.

Pentru comerciantul care având deja POS-uri în magazin, nu trebuie să mai facă eforturi suplimentare pentru a încasa banii.

La cele de mai sus, se adaugă și acele avantaje pe care le au tichetele de masă pe hârtie:

  • 100% deductibilitate și scutire de taxe
  • 32% economie comparativ cu sumele în bani
  • putere de cumpărare crescută pentru angajați

Mai multe informații despre avantajele cardului Ticket Restaurant, precum și cum puteți deveni clienți Edenred, găsiți pe pagina dedicată a website-ului nostru.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *