Afaceri

Alegerea firmei de curatenie in Bucuresti

Recomanda informatia!

Alegerea unei firme de curatenie in Bucuresti nu este un lucru deloc usor. Din punctul de vedere al clientilor o firma de curatenie profesionala trebuie sa ofere o gama larga de servicii, la preturi rezonabile atat pentru imobilele de locuinte cat si pentru imobilele cu scop comercial sau profesional. Optand pentru o firma specializata in servicii de curatenie de calitate, cum ar fi Iclean din orasul Bucuresti, clientii au parte de curatenie durabila si de calitate la preturi bune.

Incheierea unui contract cu o firma de curatenie profesionala inseamna o relatie de lunga durata, serviciile de curatenie fiind importante pentru a trai sau lucra intr-un mediu curat si placut. Prin programul de abonamente oferit de Iclean, clientul societatii are sansa sa economiseasca sume considerabile de bani, si totodata sa aiba curatenia necesara in imobil. Sanatatea fiind pe primul loc in cazul proprietarilor de locuinte, este nevoie de curatenie periodica si regulata in apartamente. Firmele de curatenie profesionale din Bucuresti folosesc echipamente de ultima generatie cum ar fi cele de tip  Karcher sau Kirby, si solutii de curatare de tip Kiehl, Unger sau Vileda. Astfel pe langa o curatenie de durata se efectueaza si inlaturarea alergenilor si dezinfectarea imobilului. Personalul unei firme de curatenie se adapteaza la cerintele clientului si la conditiile oferite de incaperile curatate, cum ar fi utilarea si mobilarea acestuia.

Banii si timpul fiind un factor important in cazul persoanelor ocupate, intr-o localitate cum ar fi municipiul Bucuresti apelarea la o firma de curatenie inseamna atat economisirea de timp pretios cat si economisirea de bani. Daca in cazul garsonierelor durata medie de finalizare a unei curatenii de calitate inseamna circa doua ore si jumatate, in cazul apartamentelor poate dura intre patru si sase ore, estimare bazata pe suprafata apartamentului. O problema deloc neglijabila este si selectarea personalului de lucru, firmele specializate angajand doar persoane fara cazier, si cu pregatire profesionala adecvata, clienti neavand astfel grija bunurilor din imobil.

In cazul spatiilor rezidentiale, clientii pot opta pentru mai multe tipuri de servicii in cazul spatiilor rezidentiale, acestea fiind: curatenia dupa constructor, curatenia generala, curatenia dupa petreceri sau sarbatori si curatenia de intretinere. Toate aceste tipuri de curatenie isi au scopul bine definit si sunt factori importanti in selectarea unei firme de curatenie. In cazul spatiilor comerciale sau utilizate ca si birouri se ofera servicii de curatenie de intretinere zilnica sau saptamanala la cerinta clientului. De exemplu in cazul curateniei de intretinere in cazul unui apartament de 2 camere pretul este de 160 de lei. Serviciile complete incluse sunt de la aspirarea si curatarea pardoselii, a covoarelor, la curatarea mobilierului, tratarea acestuia cu solutii protectoare, stergerea prafului, etc. Pe langa serviciile de curatenie se efectueaza si servicii de dezinfectare, indepartare a germenilor, udarea plantelor si la sfarsit odorizarea incaperii.

Selectarea unei firme specializate de curatenie se face pe baza raportului pret/calitate, cele doua principale aspecte in acest caz. Firma Iclean din municipiul Bucuresti ofera clientilor sai servicii de calitate efectuate cu aparatura de curatenie profesionala, iar cei care opteaza pentru un abonament reusesc sa economiseasca sume considerabile de bani.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *