Renumitii pantofi Guess acum disponibili si in Romania

Recomanda informatia!

Guess este unul dintre cele mai cunoscute branduri internationale consacrate pentru calitate si modele moderne, deosebite si indraznete. Fie ca este vorba de haine, incaltaminte sau accesorii, femeile nu rezista articolelor Guess. Noi iti propunem modele de pantofi cu reduceri senzationale. O pereche se va potrivi cu siguranta in garderoba ta.
Guess Romania:  este un brand american de imbracaminte, incaltaminte si accesorii de lux. Brandul a fost fondat de fratii Marciano, originari din Maroc si crescuti in Franta, in 1981, in California. Primul lor produs a fost o pereche de blugi pentru femei, cu trei stiluri de fermoare, numiti Marilyn. Bucurandu-se de un mare succes pe piata, compania introdus o linie de blugi pentru barbati in 1983, iar 1984 o linie de ceasuri si una pentru copii „Baby Guess”.
Linia de ceasuri, cunoscuta sub numele de Guess, Guess Steel sau Guess Collection, este una dintre cele mai populare linii de ceasuri din lume, fiind prezenat in peste 1.100 de magazine in intreaga lume. Guess pune la dispozitie si incaltaminte mai exact renumitii pantofi Guess care ii gasiti si la BoutiqueMall.
La inceputul anilor 2000, compania a trecut printr-o transformare, schimbandu-si imaginea si stilul, cu scopul de a atrage noi fani, in special din randul adolescentilor. Reclamele Guess au trecut astfel de la tematica controversata, la cea sexista.
Compania lanseaza in 2004 un sub-brand de imbracaminte de lux, Guess by Marciano, inspirat de pe podiumurile de moda, sexi, sofisticat si scump. Noua femeie propusa de Guess, este senzuala, provocatoare si intotdeuna in pas cu moda, bucurandu-se de atentia si admiratia celor din jur. Paris Hilton a fost aleasa pentru a promova prima linie de imbracaminte din aceasta noua colectie.
In 2005, compania introduce parfumul Guess for Women, urmat in 2006 de Guess for Men, iar in 2007 de un nou concept G by Guess, o linie de imbracaminte casul, cu preturi mai accesibile, adresata barbatilor si femeilor cu varste intre 16 si 23 de ani.
Majoritatea magazinelor Guess sunt localizate in Statele Unite si Canada, pe piata din Europa produsele Guess Romania fiind disponibile in retele multibrand sau in magazinele Guess by Marciano.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *