Afaceri online

Solutii anti-fumat sau tigara electronica

Recomanda informatia!

Diete anti-fumat, tratamente naturiste impotriva fumatului, tehnici medicale alternative anti-fumat (acupunctura sau reflexoterapie), plasturi, guma, spray anti-fumat – toate promit un singur lucru, atat de dorit de fumatorii care au in intentie renuntarea la fumat. Sigur ca oricare dintre fumatorii de decenii intregi inteleg raul pe care tigarile il produc in fiecare minut in organismul lor, cate toxine si cat gudron inhaleaza in fiecare zi, cat de aproape sunt de diferite forme de cancer asociate cu consumul de tutun – si cu toate acestea a renunta la fumat este o lupta dura, o lupta cu propriul organism si cu propriul psihic, o lupta pe care majoritatea fumatorilor nu reusesc sa o duca la bun sfarsit.

Dependenta de tigari este o problema extrem de serioasa, mai ales daca ne gandim si la faptul ca traim intr-o tara si intr-o societate care nu isi pune prea mari probleme legate de condamnarea fumatului, nici macar in locurile publice. Cu toate acestea, exista si oameni dispusi la eforturi pentru a renunta la fumat. Pentru acestia, iata cateva sfaturi importante:

– Exista pe piata, alaturi de plasturi, guma sau spray-uri care se pare ca ar ajuta la renuntarea la fumat si tigari electronice, referitor la care s-au facut teste ce au demonstrat ca au o relevanta destul de mare in renuntarea la fumat. Fie si pentru faptul ca elimina consumul de gudron (extrem de nociv organismului), dar si pentru faptul ca fiecare consumator isi poate doza consumul de nicotina.

– Exista firme producatoare de elichide fara nicotina, ceea ce inseamna ca se poate fuma, fara insa a inhala nicotina continuta de orice tip de tigareta. Astfel se poate elimina dependenta de nicotina, o problema principala pentru majoritatea fumatorilor, pe care plasturii, spray-urile sau guma cu nicotina nu o rezolva.

– Spre deosbire de guma sau de plasturii anti-fumat, tigarile electronice ca modalitate de renuntare la fumat nu implica eliminarea gestului specific fumatului, despre care multi fumatori spun ca face parte fara doar si poate din rutina lor zilnica.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *