Afaceri online

Cate tipuri de frezii exista si care e simbolistica acestora

Recomanda informatia!

Frezia este recunoscuta pentru parfumul sau proaspat si foarte ademenitor, dar si pentru gingasia sa. Aceasta, alaturi de zambile si ghiocei este o floare care apare si astfel vesteste venirea primaverii.

Ce simbolizeaza freziile

Frezia este considerată floarea ce simbolizează misterul. Se stie faptul ca un buchet cu frezii emana intotdeauna acel aer plin de mister, element ce caracterizeaza freziile. Taina ei se referă la faptul că nu îşi eliberează mirosul atât de îmbătător, de inconfundabil şi de atrăgător, decât într-un ambient prietenos, atât ca temperatură şi umiditate, cât şi ca emoţia cu care este ingrijită.Sunt delicate, sensibile , parfumate, florile au formă de trompetă şi se gasesc intr-o varietate mare de culori, incepand de la alb si roz, pana la rosu, portocaliu, galben, mov.

Buchete de frezii albe

Dintre toate tipurile de frezii, freziile albe emană cel mai puternic miros. Nu este de mirare, asadar, ca ele sunt folosite cel mai des in industriile de parfumuri si uleiuri aromate.

Freziile galbene

De pe magia florilor aflam ca freziile în general şi cu atât mai mult freziile galbene sunt asociate cu prietenia şi valorile care decurg din aceasta încredere, dragoste, speranţă.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *