Ce sa faci in Bucuresti atunci cand e urat afara?

bucuresti cand ploua

Recomanda informatia!

Partea buna la a locui intr-un oras mare precum Bucurestiul este ca, indiferent de prognoza meteo, exista o multime de lucruri interesante de facut.

Atunci cand vremea in Bucuresti nu este atat de placuta, iar norii se razbuna pe strazi, oameni si cladiri oferindu-le stropi mari de ploaie, este momentul sa se opteze pentru diverse activitati de interior sau de ce nu, de exterior. Ploaia nu poate sa dureze o vesnicie si daca se analizeaza vremea pe ore in Bucuresti, se pot descoperi anumite ferestre care pot dezvalui un oras ud, intunecat si fermecator.

Ce se poate face in Bucuresti atunci cand ploua?

Cei de la vremea-bucuresti.ro au descoperit cateva activitati care nu tin cont de cei care pot prognoza vremea Bucuresti, oferind experiente de neuitat. Unele sunt cat se poate de simple, altele sunt mai complexe, insa toate sunt deosebite:

  • Descoperirea unei ceainarii sau a unei cafenele cu produse delicioase. Capitala Romaniei ascunde zeci de locuri cu adevarat impresionante atunci cand vine vorba despre bauturi calde. Un ceai, o ciocolata calda sau o cafea pot fi savurate cu nesat atunci cand afara ploua.
  • O plimbare pe stradutele din centru. Ce daca vremea este urata? O pelerina de ploaie sau o umbrele pot fi instrumentele perfecte care sa ii scoata pe cei dornici de inedit din casa. O plimbare pe stradutele din centrul vechi atunci cand apa curge siroaie poate sa fie o experienta de neuitat.
  • Un film bun. Fie ca se alege un cinematograf nou sau unul clasic, un film vazut alaturi de prieteni sau alaturi de persoana iubita, poate fi cea mai buna idee.
  • Descoperirea unui loc cu board games sau a unui escape room. In ultimii ani, locurile in care se pot juca board games-uri sunt din ce in ce mai dese. Acelasi lucru se poate spune si despre locurile din care trebuie sa se evadeze. Toate pot aduce doze mari de distractie, ceea ce este si cautat intr-o zi ploioasa.
  • Muzeele au mereu usile deschise. Cand vremea este urata, muzeele din Bucuresti pot fi o alternativa excelenta de distractie si culturalizare. Este adevarat ca nu prea pot fi vizitate muzeele in aer liber, insa exista zeci de variante interioare foarte interesante. Unul dintre ele este muzeul Antipa.
  • O piesa de teatru poate sa fie si ea o optiune foarte buna. Nu sunt de neglijat nici teatrele, care pot oferi piese foarte bune, indiferent ca este vorba despre teatre mari precum TNB sau Bulandra, sau teatre micute, ascunse in incaperi intime.

Ideea principala este simpla: atunci cand vremea este foarte urata, iar patul atrage cel mai tare, cel mai bine este sa se opteze pentru o iesire. Bucurestiul poate sa ascunda lucruri incredibile, care capata o magnitutine aparte sub stropi de ploaie.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *