Diverse

Cumpara online bijuterii de argint

Recomanda informatia!

Se stie ca femeile mor dupa modelele de bijuterii de argint din vitrinele magazinelor, dar oare ce avantaje aduc bijuteriile de argint fata de alte tipuri de bijuterii.

Bijuterii de argint placate cu rodiu

Daca iti faci griji pentru bijuteriile tale si ai cred ca acestea si-au pierdut stralucirea in timp sau ar putea suferi zgarieturi, aceste bijuterii de argint de pe site-ul ariki.ro sunt solutia pentru niste bijuterii de argint de cea mai buna calitate. Pe toate bijuteriile de aici apare o stralucire nobila, ca cea de aur alb, care este aproape imposibil de zgariat.

Argintul, alaturi de rodiu este un metal pretios folosit pentru placarea acestor bijuterii de argint pentru a le face mult mai stralucitoare si pentru a le asigura o calitate extraordinara si o viata mult mai lunga. Nici nu aveti idee cat de mult creste longevitatea unei bijuterii de argint daca este placate cu rodiu. O protejeaza de zgarieturi si o face super rezistenta la multe lucruri. In plus de asta, placarea cu rodiu ofera bijuteriilor de argint un aspect lustruit, dat fiind faptul ca argintul este un metal moale si maleabil.

Un alt mare avantaj al acestor bijuterii de argint placate cu rodiu de la Ariki este ca mai toate sunt hipoalergenic, asa ca degetele voastre nu se vor colora niciodata in verde. Probabil ca o sa radeti, dar foarte multe persoane sunt alergice la aur pur sau argint.

Datorita faptului ca cererea pentru bijuterii de argint este foarte mare, magazinul online Ariki ofera modele de bijuterii de argint deosebite si unice la preturi foarte bune.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *