Diverse

In Iancului am gasit un apartament care ne ofera tot ceea ce ne dorim

Recomanda informatia!

Se împlinesc deja câteva luni de când familia noastră se bucură de un nou cămin. Agenția online The Concept ne-a ajutat să găsim casa mult visată și să intrăm în posesia unuia dintre cele mai moderne apartamente din zona Iancului, în cadrul   ansamblului rezidențial Avrig Rezidential III. Doar aici am putut găsi toate opțiunile și dotările pe care ni le doream de la o locuință.

Avrig Rezidentiul ne-a oferit o locuinta potrivita pentru mine si familia mea

Avrig Rezidential este unul dintre cele mai noi ansambluri rezidențiale și locul care ne-a pus la dispoziție cele  apartamente cu 3 camere în zona Iancului, locul nostru preferat din București. Astfel, a trebuit doar să urmăm câțiva pași pe care agenția online The Concept ni i-a propus pentru ca, la final, să fim fericiții posesori ai unuia dintre apartamentele cu 3 camere din zona Iancului. Doar aici am beneficiat de nenumărate avantaje atât în ceea ce privește modalitatea de plată a locuinței, cât și dotările cu care aceasta venea la pachet.

Confort si liniste

De ce am  ales un apartament cu 3 camere în zona Iancului? Pentru că, în primul rând, zona este una foarte bună. Suntem aproape de  puncte de interes din București, precum Parcul Național, Stadionul Național, Parcul Obor, Magazinul Bucur- Obor, Piața Agroalimentară Obor, dar mai ales la doar 2 minute de mers pe jos de Metroul Piața Iancului. Pe lângă locația excelentă, apartamentul nostru cu 3 camere din zona Iancului are parte de o priveliște frumoasă și camere spațioase și luminoase. Noi am optat pentru unul dintre cele două tipuri de apartamente de 3 camere de la Avrig Rezidential din zona Iancului, cel cu o suprafață mai mare, de 85 de metri pătrați.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *