Sanatate-Medicina

Transforma-ti sarcina in 40 saptamani de vis

Recomanda informatia!

Sarcina, dar mai ales prima sarcina, pot fi ceva extraordinar pentru oricare dintre femei si viitoare mamici.

Totul e ca fiecare femeie sa stie cum sa faca aceasta prima sarcina mai frumoasa. Inca de la primul ecograf, prima bataie de inima simtita a bebelusului, primul piciorus ce loveste in burta mamicii, sunt senzatii cu care poate ca te intalnesti ca femeie o singura data in viata. Asa ca nu ezita sa te bucuri, mamica scumpa, de minunea cu origini divine, careia Dumnezeu i-a dat viata prin tine! Pentru 40 de saptamani, esti esti centrul universului, esti centrul atentiei, in familia si in cercul tau de prieteni apropiati!

Daca vrei si iti doresti ca cele 40 saptamani de sarcina sa fie minunate, nu trebuie sa te eziti sa facei ceea ce este mai bine, iar satisfacirea vreunei pofte sau a unei placeri poate fi ceva aparte.

In mare parte din timpul tau liber de viitoare mamica, il petreci facandu-ti griji doar pentru copilul tau, mai ales ca esti la prima sarcina. Poti incepe sa te documentezi despre tot ce inseamna evolutia sarcinii si schimbarile prin care trece gravida. Citeste totul din carti sau de pe internet despre bebelusul pe care inca nu-l vezi, dar pe care il vei tine in brate peste cateva saptamani. Vezi cum ar trebui sa evolueze bebelusul si chiar tu in sarcina pe saptamani, ce trebuie si ce nu trebuie sa faci in asentiment cu bebele care se dezvolta in burtica ta.

Renunta la iesirile la o tigara sau la o cafea, alcoolul in exces nu este bun, macar in cele 40 saptamani de sarcina si ocupa-ti timpul altfel, ascultand muzica, citind, discutand pe forumuri pentru mamici, despre sarcina.

Acum despre pofte. E stiut cum ca femeile gravide, in functie de cum avanseaza sarcina pe saptamani, au fel si fel de pofte. Ei bine, tu ca o femeie gravida responsabila ce esti, nu strica traditia. Pana la urma, poate doar cateva saptamani ai la dispozitie sa te poti bucura la orice ora din zi si din noapte de orice iti doreste inimioara si iti saliveaza papilele gustative, doar este vorba de o sarcina.

Scoate-ti sotul in “plimbari documentare” in timpul saptamanilor de sarcina. Asta inseamna vizite la doctor, magazine de haine si accesorii pentru viitorul bebe si bineinteles pentru tine.

Transforma cele 40 saptamani in clipe de care iti vei aminti o viata intreaga cu placere. Simte ca esti mamica si o sarcina creste in tine! Simte ca minune creste si se dezvolta in burtica ta! Simte-te divina! asta inseamna o sarcina frumoasa

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *