Afaceri

Cum sa montezi o plasa de gard in cativa pasi simpli?

Recomanda informatia!

Cum sa montezi plasa de gard in 7 pasi simpli?

Atunci cand te apuci sa montezi o plasa de gard, este necesara stabilirea unui plan bine pus la unct. La final trebuie sa obtineti un gard de plasa foarte durabil si foarte rezistent. Pentru a reusi sa montezi o plasa de gard, o sa ai nevoie de cateva materiale, materiale care vor constitui un intreg ansamblu din care va fi format aceasta. Sarma, stalpi, porti, beton, ciment si evident o plasa de gard pe care o poti gasi la cel mai bun pret doar la Mesteru’ Manole, magazinul online de materiale de constructii de care ai nevoie. Ca si unelte, veti avea nevoie de lopata, cleste, sfoara si ruleta. Inainte de a va apuca sa montati palsa de gard, trebuie sa efectuati evident o schita la scara a perimetrului unde se va monta plasa de gard, pentru a calcula exact numarul de materiale de care aveti nevoie. De regula, stalpii pe care ii folositi trebuie sa fie mai inalti cam cu vreo 25 de cm fata de plasa de gard cumparat daca ii fixati in beton si cu pana la 50 cm mai inalti daca ii fixati in pamant. Este bine ca plasa de gard comandata online sa fie mai lunga cu minim 1 m fata de lungimea totala a gardului, pentru a nu va trezi ca aveti surprize neplacute si la final nu va mai ajunge.

  • Incepti sa faceti gaurile in care se vor fixa saltpii. Acestia se fixeaza incepand de la primul colt. Stalpii trebuie sa fie in linie dreapta la o distanta de 2-3 m si sa fie foarte bine aliniati atat in inaltime, cat si in latime.
  • Trebuie fixata bara de tensiune. Atentie, caci bara de tensiune trebuie sa fie montata pe staplul din partea din care montajul incepe.
  • Plasa de gard pe care o puteti cumpara de la magazinul online de materiale de constructii Mesteru Manole trebuie sa fie desfasurata complet si trebuie tinuta foarte tensionata.
  • Pe stalpul pe care l-ati montat ultimul, se fixeaza 3 intinzatoare cu ajutorul unui fir de legatura si se introduce bara de tensiune.
  • Tensiunea finala trebuie facuta prin tensionarea la maxim a fiecarui intinzator cu ajutorul unei chei.
  • Cu ajutorul unui fir de legatura se monteaza definitiv plasa de gard pe stalpii intermediari.
  • Daca se folosesc doua role de plasa de gard, atunci suprapunerea se va face pe o distanta de 20 de cm.

Daca ati urmat toti acesti pasi exact cum trebuie, atunci ar trebui sa aveti deja terminata toata lucrarea.

Despre Mesteruanole.ro

Mesteru` Manole este solutia de care ai nevoie de fiecare data cand ai nevoie de materiale de constructii. La Mesteru` Manole gasesti intotdeauna consilierea de care ai nevoie simplu, rapid si intr-un cadru profesionist. Pe site-ul www.mesterumanole.ro gasesti o gama variata de produse din mari categorii de constructii precum: metalurgie, amenajari exterioare si interioare, instalatii electrice, sanitare si termine, sculte si unelte etc. Daca doresti sa comanzi plasa de gard de la Mesteru` Manole poti suna la numarul de telefon 0741.238.406.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *