Afaceri

Ofera un cadou apreciat de angajati: tichete cadou

Recomanda informatia!

Tichetele cadou sunt ideale pentru companiile care vor sa ofere diverse recompense pentru angajatii lor. Fie ca este unul maleabil sau unul mai dificil, un astfel de cadou nu poate supara pe nimeni, ba chiar poate bucura pentru ca ofera libertate angajatului de a-si alege ceea ce ii place cu adevarat.

Tichetele cadou pot fi oferite pentru merite deosebite la locul de munca ca parte din programele de recompensare pentru angajati sau ca beneficii extra salariale cu ocazia sarbatorilor. Compania se bucura de deducerea integrala a taxelor pentru tichetele cadou, iar salariatul are parte de o forma simpla de plata si achizitie de produse.

Angajatul nu plateste taxe pentru aceste tichete cadou, acestea fiind deductibile si dispensate de la plata taxelor. Tichetele se pot comanda de pe platforma Edenred prin completarea unui formular de cerere. De asemenea, cei care se bucura deja de acest serviciu  pot recomanda o alta companie care poate dezvolta programe de recompensare a angajatilor.

Aceste tichete se emit si se acorda conform Legii 193/2006, care trebuie aprofundata de catre angajator. Orice companie trebuie sa se intereseze inainte de toate de ceea ce presupune acordarea tichetelor de tipul cadou.

Un alt avantaj al tichetelor pentru salariati este reprezentat de varietatea magazinelor afiliate si posibilitatea platii in intreaga. De la magazine de haine, de casa si electrocasnice, pana la farmacii, restaurant sau chiar si cafenele. Astfel, cardul cadou ofera beneficii de ambele parti.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *