Afaceri

Unde se gasesc anunturile de licitatii case Timisoara

Recomanda informatia!

Caut o casa in orasul de pe Bega si de aceea vreau sa stiu cand se fac licitatii de case in Timisoara, astfel incat sa o gasesc pe cea mai potrivita.

          Pentru a cumpara casa mult visata trebuie sa stiu totul despre anunturile de licitatii case Timisoara, astfel incat sa pot sa particip si sa nu imi scape casa pe care mi-o doresc. Ma intereseaza o garsoniera insa as alege si un apartament cu doua camera, daca il gasesc la un pret bun.

          Locuintele dintr-un complex rezidential, mai scumpe

          Nu vreau nici sa investesc multi bani dupa ce il cumpar, in renovarea apartamentului, deci vreau ca locuinta pe care o achizitionez dupa ce particip la licitatii de case in Timisoara sa aiba imbunatatiri. Adica sa fie cu gresie, cu faianta si ar fi ideal sa aiba si centrala de apartament.

          Si daca as putea sa cumpar o locuinta in urma unei licitatii case in Timisoara situata intr-un complex residential ar fi minunat, mai ales ca aceste blocuri sunt noi, au parcare, au aprculete frumoase si locuri de joaca pentru copii. Arata cam ca in strainatate, ceea ce m-ar bucura foarte mult. Insa preturile sunt sigur mai amri decat daca as alege o locuinta situate intr-un bloc mai vechi ori intr-o casa.

          Anunturile de licitatii case Timisoara, publicate in presa

          Ca sa imi fie mai usor sa caut casa ideala pe care vreau sa o cumpar in urma unei licitatii de case in Timisoara trebuie sa urmaresc anunturile din presa locala. Aici sigur gasesc toate informatiile care imi trebuiesc, despre locul, ora si ziua in care au loc licitatiile. Am destul timp la dispozitie si o sa urmaresc cu atentie toate ofertele, astfel incat sa nu ratez vreun anunt.

          Imi doresc mult sa cumpar o locuinta in urma unei licitatii de case in Timisoara pentru ca o sa o gasesc cu cateva mii de euro mai ieftina decat daca as fi cumparat-o prin intermediul unei agentii imobiliare sau direct de la proprietar. Pana acum am stat cu chirie si nu imi mai doresc acest lucru fiindca am ajuns sad au o suma destul de consistenta proprietarului. Este mai bine sa imi cumpar eu o locuinta, mai ales ca am reusit sa strang bani astfel incat sa nu o cumpar in rate care sa se se intinda pe ani intregi.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *