Diverse

Cum sa decoram o casuta de papusi

Recomanda informatia!

Aceasta activitate este mult mai usoara decat pare, insa e vorba totusi despre un proces care necesita timp, dar este foarte placut sa vezi rezultatul final ! Decorand casuta de papusi pe baza unor idei unice fara sa va inspirati din alte locuri, veti obtine o casuta cu totul deosebit. Puteti decora casuta de papusi cu picturi, tapetului, mochete, piatra, materiale lemnoase si cu alte materiale similare din care se pot obtine usor miniaturi interesante. Exista foarte multe tehnici de decorare cu ajutorul carora casuta poate deveni unica si deosebita.

In principiu puteti alege intre doua variante atunci cand doriti sa decorati o casuta pentru papusi: puteti cumpara accesorii speciale pentru casuta cum ar fi de exemplu piesele de mobilier, sau puteti realiza personal aceste accesorii.

Bineinteles a doua varianta este mult mai consumatoare de timp dar merita mai ales daca faceti impreuna cu fetita. Daca optati pentru aceasta varianta atunci inainte de toate ar trebui sa proiectati decoratiunea. Adica, trebuie sa decideti ce culoare sa aiba peretii, plafonul, covorul, din ce sa fie facut mobila, etc. Dupa ce ati proiectat totul puteti incepe realizarea propriu-zisa a decoratiunilor, iar pentru acest lucru puteti folosi diverse materiale si unelte care se gasesc in fiecare gospodarie. De exemplu materialele textile le puteti folosi ca si lenjerii sau ca si perdele. Iar din materialele lemnoase cu ajutorul unui cutit puteti realiza piese de mobilier extrem de decorative. De asemenea cu ajutorul unor pietre de mici dimensiuni puteti realiza chiar si o piscina in curtea casutei de papusi.

Daca optati pentru prima varianta, adica daca veti dori sa cumparati accesoriile atunci de asemenea este recomandat sau aveti proiectat totul. E important sa stiti de ce culori aveti nevoie si ce dimensiune sa aiba accesoriile. Si bineinteles trebuie sa stiti foarte bine care sunt acele accesorii de care aveti nevoie. Dar, puteti face si o combinatie intre cele doua variante, adica unele accesorii pot fi cumparate iar celelalte le puteti realiza. Poate vor fi cateva lucruri pe care le doriti insa totusi nu le veti putea realiza din anumite motive.

Bineinteles mai exista si o alta posibilitate, astfel puteti cumpara o casuta de papusi care este dotat cu decoratiunile si cu accesoriile necesare. Oferta este foarte bogata, chiar si in Romania ! Casutele pentru papusi care se gasesc pe piata sunt destul de complete si complexe, unele avand chiar si 80 de accesorii sau mai multe. Aceste produse sunt foarte frumos pictate si decorate. Iar pretul lor este destul de variat, in principiu depinde de dimensiunea casutei si de numarul accesoriilor. Insa indemanarea tehnica conteaza cat de cat si in acest caz pentru ca casutele de papusi se livreaza dezasamblat. Bineinteles casutele care se comercializeaza in Romania au instructiuni de asamblare in limba romana dar asamblarea poate fi dificila chiar si in aceste conditii mai ales in cazul casutelor care se compun din multe piese.

Insa totusi merita sa investiti intr-o casuta de papusi pentru ca aceasta nu este doar o simpla jucarie, o casuta pentru papusi este un element de decor extraordinar cu ajutorul caruia camera in care va fi expus va deveni mult mai frumoasa si extravaganta. De asemenea cu trecerea timpului casuta nu va fi depreciat ca si element de decor, nici dupa ce fetita va atinge varsta la care nu mai doreste sa se joace cu papusi.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *