Legislatie

Teodor Baconschi pune accent pe tineri

Recomanda informatia!

Faptul ca elevii romani reusesc la aprope orice olimpiada participa sa castige medaliile de aur sau de argint nu mai reprezinta de mult o noutate pentru majoritatea dintre noi. Insa cum se face ca auzim de acesti copii supradotati doar atunci cand se intorc in tara cu rezultate foarte bune, dar inainte sau dupa olimpiadele respective nu mai stim nimic de ei? Pe langa aceasta problema mai exista una si anume ca de multe ori in anumite orase, unii copii nu au acces la resursele necesare pentru pregatirea lor astfel incat sa atinga performante premiate pe plan international.

Teodor Baconschi e doctor in antropologie

Doctorul in Antropologie religioasa si istorie comparata, Teodor Baconschi, care provine dintr-o familie cu istorie in ceea ce priveste domeniul publicist, este constient de potentialul pe care il reprezinta acesti tineri, precum si faptul ca ei sunt o valoare pentru tara noastra. Acestia copii ne duc numele tarii pe meleagurile altor tari si pe langa acest fapt, prin toate medaliile pe care ei le castiga ei construiesc o imagine buna pentru Romania.

Baconschi, unul din liderii PMP

Teodor Baconschi s-a implicat intr-o strangere de fonduri in urma careia sa fie creat un centru de stimulare a performantei astfel incat olimpii ieseni dar si din alte parti ale tarii sa beneficieze de acces la resurse educationale formale si informale.

In prezent Teodor Baconschi este vicepresedintele Partidului Miscarea Populara si va candida la alagerile parlamentare din primavara acestui an, fiind pe locul trei pe listele acestei formatiuni politice.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *