Legislatie

Pe ce cheltuieste Mazare 12 milioane

Recomanda informatia!

Pentru ca Radu Mazare a adus in discutie programul de asfaltare al orasului in cazul scandalului privind vanzarea Cazinoului, prefectul Palaz a declarat ieri ca va verifica aceste lucrari realizate de administratia locala Constanta. El sustine ca a luat aceasta decizie in urma mai multor plangeri ale soferilor si in urma propriilor sesizari: „Ne mai laudam cu asfaltarile care sunt facute in oras si care sunt praf! Toate intersectiile sunt valurite, suma de bani care se aloca este in jur de 12 milioane anual, iar lucrarile sunt facute cum sunt facute. O sa ma ocup personal de verificarea modului in care sunt realizate aceste asfaltari. Avem borduri care cad, zeci de panouri plasate in intersectii, masinile isi rup rotile in gropi, iar Primaria este vinovata pentru asta! Si ei se lauda ca au asfaltat strazi…“, a precizat reprezentantul Guvernului in teritoriu.

Astfel, Claudiu Palaz va verifica prin expertize cum se realizeaza stratul de asfalt in Constanta, dar si modul in care au fost instalate panourile publicitare in intersectiile municipiului, obstructionandu-le, desi legea ar interzice acest timp de reclama. „Imi doresc ca Primaria Constanta si Mazare sa-si arate neputinta, nu sa spuna ca, intr-adevar, face. Probabil vor pasa motanul de la acea firma israeliana (Saphir – n.r.), pe care vad ca o lauda asa mult in ziare si care a facut lucrari proaste, asa cum au pasat si la aceia care n-au facut lucrarile la Cazino. Adica tipic: dam lucrarea la un privat, apoi aratam cu degetul spre ala, dar nu spunem nimic de faptul ca noi nu suntem in stare sa urmarim acel contract. Asa cum a fost si la Cazino“, a sustinut prefectul.

Acesta a vorbit in cadrul briefingului de ieri si de procesul pe care Primaria l-a pierdut cu firma de constructii Fin.Co.Ge.Ro, mentionand ca acest subiect „inca nu s-a incheiat“. „I-am solicitat atunci sa ia masuri impotriva avocatului care nu a urmarit procesul si a pierdut termenul de recurs. Nici pana la ora actuala nu a luat nicio pozitie, dar sa stiti ca acest subiect nu este incheiat. Voi arata cat de curand tot ce s-a facut in afacerea Fin.Co. Ge.Ro. Asa spune ca doreste sa vanda Cazinoul pentru ca are nevoie de bani la buget, dar pierde procesul pentru ca nu urmareste termenul si pune Primaria sa plateasca sume enorme catre aceasta firma“, a declarat reprezentantul Guvernului in teritoriu.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *