Diverse

De ce aveti nevoie de o remorca agricola

Recomanda informatia!

remorca agricola

Remorcile agricole sunt in esenta, niste accesorii pentru tractoare.  Rolul lor este acela de a va usura munca atunci cand vine vorba despre transportul si depozitarea produselor obtinute de regula din agricultura.

Desi poate vi se pare neimportanta, o astfel de remorca agricola va poate scapa de multe batai de cap, pentru acele momente in care ar trebui sa transportati cantitati mari de produse. Este practic indispenabila din orice gospodarie.

 Dupa cum ii spune si numele, acest utilaj este folosit, in special, pentru munca in agricultura. Nu este altceva decat o bucata de metal in forma de paralelipiped, cu roti. Insa imaginati-va cam cum ati transporta 2 Tone de cereale, fara o astfel de remorca?

Esential este sa stiti ca nu prea aveti cum sa o folositi daca nu dispuneti si de un tractor la care sa o atasati, intrucat nu are motor propriu, remorca agricola impune o sursa activa de care sa fie legata pentru a se putea deplasa. Cu toate acestea, nu prea aveti alternativa atunci cand vine vorba de transportul produselor obtinute din agricultura si nu numai.

 In consecinta, avand in vedere incredibila sa utilitate, am putea spune ca un astfel de accesoriu nu ar trebui sa lipseasca in prezent din curtea dumneavoastra. Daca totusi se intampla si ati vrea sa schimbati acest lucru, acum este cel mai bun moment in care  puteti face acest lucru. Marile firme se intrec in oferte care mai de care mai interesante.

Ce remorca agricola ar trebui sa cumparati?

 In functie de cantitatea de produse obtinuta la finele culturii, puteti alege dintr-o mare varietate de remorci agricole, fiecare cu alte dimensiuni.  De exemplu pe Tracotrul.ro gasiti remorci agricole cu capacitati intre 1 si 14 Tone. Un volum deloc de neglijat.

 Este foarte posibil ca din cauza pretului sa alegeti o remorca de mici dimensiuni in ideea ca puteti face mai multe drumuri, insa diferenta nu este atat de importanta intre remorcile mici si cele mai mari si daca ar fi sa luati in calcul faptul ca va trebui sa depuneti mult mai multa munca, pierdeti mult mai mult timp si aveti nevoie de cantitati mai mari de combustibil pentru tractor, nu prea obtineti avantaje de pe urma unei astfel de alegeri.

 Cel mai bine ar fi sa va acordati putin timp sa analizati foarte bine situatia. Atunci cand stiti exact ce model de remorca va doriti, de ce dimensiune si asa mai departe, este timpul sa mergeti la cumparaturi, iar cel mai potrivit loc pe care sa il vizitati in acest scop este www.tractorul.ro.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *