Diverse

Daca vrei sa treci pe tigari electronice, alege variantele corecte!

Recomanda informatia!

Tigara electronica repreinta inlocitorul perfect pentru tigara clasica. Cei care doresc sa se lase de fumat pot incerca printr-o trecere treptata catre tigara electronica si ulterior, prin micsorarea dozei de nicotina, pana in momentul in care dependenta devine zero.

Pentru a putea avea succes cu demersul de a te lasa de fumat, trebuie sa respecti o serie de reguli.

Cumpara o tigara electronica de calitate!

Este prima dintre reguli. Chiar daca nu stii cu exactitate ce anume defineste calitatea unei tigari electronice, poti sa cauti pe internet si poti gasi o multime de informatii utile. Vei descoperi sute de articole care te invata totul despre lichidul tigarii electronice si despre fiecare componenta in parte. Daca vrei sa mergi la sigur, poti opta pentru tigara electronica din magazinul www.smokemania.ro .

Incearca mai multe lichide

Partea buna la tigara electronica este faptul ca iti ofera foarte multe posibilitati de aroma. Spre deosebire de tigara clasica, cu varianta electronica vei putea fuma cu aroma de menta, pepene sau orice alt fruct. Evident, exista si aroma clasica de tutun, de care te poti bucura atunci cand vapezi.

Dozeaza-ti corect nicotina

Doza de nicotina este cea mai im0oprtanta in momentul inc are incepi sa fumezi tigara electronica. Aceasta da dependenta si aceasta te poate ajuta sa scapi de ea. Incearca sa iti faci un plan de dozare a nicotinei, in asa fel incat sa te poti lasa in timp. Chiar daca nu te vei putea lasa de gest, vei ajunge sa vapezi un simplu abur aromat, care nu este nesanatos.

Inscrie-te pe forumuri!

Exista din ce in ce mai multe comunitati de oameni care fumeaza tigari electronice. Daca vrei sa afli cat mai multe despre acest produs, este suficient sa te inscrii intr-o astfel de comunitate. Vei descoperi informatii utile, vei descoperi care sunt cele mai bune variante de tigari si vei avea oameni care sa te ajute in procesul tau de a te lasa de tutun.

Indiferent ca ajungi sau nu sa te lasi de gestul de a vapa, incercand tigara electronica vei avea avantajul major de a elimina o multime de riscuri medicale, dar si alte neplaceri, cum ar fi generarea fumatului pasiv sau mirosul neplacut din haine si din maini.

 

 

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *