Diverse

Cursurile de make-up de la DallesGO sunt potrivite pentru oricine

Recomanda informatia!

Cursul de make-up vine in intampinarea pasionatilor de make-up, punandu-le la dispozitie un ghid complet al tehnicilor de baza in aceasta meserie. Un make-up artist este acel artist al carui mediu de exprimare este corpul uman, aplicand machiaje si proteze pentru cinematografie, teatru, televiziune, reviste, moda si alte productii similare, incluzand toate aspectele ale industriei de modelling.

Alege cursurile de make-up de la DallesGO

Printre premiile oferite acestei profesii se numara Premiul Oscar pentru cel mai bun machiaj si alte premii din industria divertismentului precum Premiile Emmy si Globurile de Aur. In Statele Unite, dar si in alte parti ale globului, pentru a fi angajat ca make-up artist, persoana respectiva are nevoie de calificare in domeniu ca urmare a parcurgerii unui curs de make-up. Companiile mari de productie angajeaza astfel de make-up artisti, cu toate ca majoritatea acestora sunt independenti, avand program dependent doar de proiectele la care lucreaza. Folosirea camerelor digitale a popularizat angajarea unui make-up artist si pentru machiajele de mireasa/de nunta.

Incepatori sau avansati, oricine este asteptat la cursurile de make-up de la DallesGO

Pornind de la ideea ca oricine are aptitudini artistice si ca poti invata cum sa scoti in evidenta acele trasaturi care avantajeaza o fata si cum sa le poti estompa pe cele mai putin flatante. Odata insusita aceasta arta, creativitatea nu cunoaste margini astfel incat, la cursurile de make-up de la DallesGO, vei avea libertatea sa iti gasesti si sa iti definesti propriul stil, folosindu-te de unele dintre cele mai apreciate produse de machiaj in domeniul profesionist. Printre altele, vei invata la acest curs de make-up tehnici esentiale de machiaj, vei deprinde ordinea aplicarii produselor cosmetice pentru a obtine o baza de machiaj si vei afla ce trebuie sa contina un kit de machiaj si cum il pastrezi cu urat. Un make-up artist profesionist iti va impartasii cu generiozitate din experienta sa in minunata lume a culorilor.
Poti afla mai multe informatii despre cursul de make-up de pe site-ul www.dallesgo.ro.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *