Diverse

Cum sa ne alegem sistemul de supraveghere video

Recomanda informatia!

Sistemele video de supraveghere sunt la mare cautare de cativa ani, de oameni care nu vor sa mai stea cu inima inclestata pe tot parcursul concediului de teama ca hotii le-ar putea sparge casa, sau de oamenii de afaceri care s-au saturat de plangerile impotriva angajatilor, de lipsurile mai mari sau mai mici in ziua inventarului, de certurile intre angajati, etc.

Toti acesti oameni vad in sistemul video de supraveghere un aliat de nadejde, de a carui loialitate sunt 100% convinsi, care ii ajuta sa fie in permanenta la curent cu activitatea afaceriii lor si sa fie mereu aproape de casa si bunurile lor, indiferent de distanta fizica care ii desparte de acestea.

Fie ca este vorba despre casa si bunurile dvs., sau despre afacerea dvs., ati ajuns la concluzia ca in ziua de azi nu mai poti avea incredere nici in propria umbra. Asa ca v-ati decis sa lasati lucrurile pe mana unui “profesionist” care sa va asigure in permanenta ca sudoarea muncii dvs. este protejata.

Majoritatea dealer-ilor si distribuitorilor va stau la dispozitie pentru a va ajuta sa optati pentru solutia cea mai avantajoasa pentru nevoile dvs. in ceea ce priveste sistemul video de supraveghere.

Pentru ca dealer-ul sa va poata ajuta sa alegeti cea mai buna camera video si alte echipamente esentiale de care ati putea nevoie, acesta trebuie sa stie de ce aveti nevoie de camera video de supraveghere si locul in care aceasta/acestea urmeaza sa fie intrebuintate. Apoi, in functie de viitoarea intrebuintare, consultantul va poate ajuta sa optati pentru numarul de camere de interior si / sau exterior de care aveti nevoie. De asemenea, o informatie utila este si tipul de camera video de supraveghere spre care optati: wireless sau cu fir, intrucat un consultant va va sfatui pe loc ca modelele de camere video wirelles sunt optime pentru interior (casa, magazin, birou, etc.) in timp ce pentru exterior nu sunt deloc recomandabile intrucat sunt foarte sensibile la orice modificare a vremii. Pentru camerele video de supraveghere pentru exterior, nu uitati sa specificati daca zonele in care urmeaza sa fie montate sunt bine iluminate sau destul de putin iluminate (deloc iluminate). Astfel, pentru zonele in care exista constant lumina, camerele video de supraveghere de tip zi&noapte sunt optime, in timp ce pentru zonele deloc sau prost iluminate, veti avea nevoie de camere video de supraveghere cu sistem infrarosu.

Dupa ce ati stabilit aceste criterii principale, puteti trece la caracteristicile mai specifice pe care doriti ca viitoarele dvs. camere video de supraveghere sa le prezinte: unghi de inclinare, zoom-in, etc. Piata sistemelor video de supraveghere este foarte bogata, deci cu siguranta ajutat de un dealer competent, veti gasi sistemul video de supraveghere care sa se muleze cerintelor si exigentelor dvs.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *