Turism

Destinatii necunoscute de vizitat macar o data in viata

Recomanda informatia!

Ai vizitat deja pana cum, Italia, Statele Unite si Marocul? Marile capitale sau micile insule nu mai au niciun secret pentru tine? Vrei sa descoperi altceva, natura, noi regiuni din lume? Cum ar fi sa alegi desinatiile necunoscute?

Ascension. Pierduta in mijlocul Oceanului Atlantic, undeva intre Angola si Brazilia, Insula Ascension este locul ideal pentru toti cei care viseaza la spatii naturale si salbatice. Paduri tropicale, vulcani, plaje cu nisip alb, canioane….

Kyrgyzstan. De-a lungul drumului matasii, in Asia Centrala, poti sa faci drumetii minunate, in aceasta republica unde muntii celesti, ghetarii virgini si lacurile cu ape cristaline sunt vedete.

Huacachina. La Peru, vei putea uita de tot si de toate. Huacachina este o oaza pierduta, construita in jurul unui lac, la portile desertului.

Micronezia. Nu prea conteaza insula pe care o vei alege aici. Micronezia reprezinta leaganul unor traditii milenare, cu locuri superbe pentru scufundari, fiind un paradis al ecoturismului.

Insulele Kerama. Daca ai prevazut sa faci un tur al Japoniei, atunci trebuie neaparat sa te opresti si aici. O sansa minunata de a face baie in ape minunate in nuante de albastru.

Brunei. Acest mic sultanat reperezinta escala ideala daca treci pe langa Singapore. Satucui plutitoare, o bucatarie care imbina influente malaieziene si chineze, padure, opulenta palatelor si a moscheilor….

Kiribati. De-a lungul Ecuatorului, vei avea ocazia sa iti sublimezi bronzul, facand surf pe valurile din Pacific. Vei putea admira si frumusetea nealterata a trei arhipelaguri formate de aceasta tarisoara.

Vanuatu. O tara din partea de sud a Oceanului Pacific, Vanautu are o multime de plaje paradisiace, cascade de vis, satucuri fermecatoare, vulcani in activitate si o ospitalitate recunscuta la nivel mondial.

Muntenegru. Plaje minunate, festivaluri de muzica alternativa, satucuri medievale, lacuri de munte… Muntenegru este un loc plin de farmec care se dezvaluie celor mai curiosi turisti.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *