Diverse

Oferte Arsis diverse

Recomanda informatia!

Arsis este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine partenere cunoscutului operator de telefonie mobila, Vodafone.

oferte-arsis-noi

De-a lungul timpului, Arsis a devenit foarte cunoscut in randul clientilor de telefoane mobile si are in prezent 160 de magazine in toata Romania. Fiind un lant de magazine atat de puternic, in oferta Arsis exista tot timpul oferte speciale la diferite modele de telefoane, care pot fi achizitionate la un pret convenabil. Pe langa telefoane mobile, in oferta Arsis exista si articole cum ar fi casti, tablete, huse, carduri de memorie, folii de protectie, suport de masina, incarcatoare de masina, bumpere sau cabluri de date. Arsis nu vinde doar produse noi si are si o categorie de resigilate, adica de produse care sunt aproape noi, dar care prezinta mici urme de uzura.

Pe langa magazinele din toata tara, Arsis are si un magazin online, prin care puteti cumpara, oriunde ati fi, la orice ora, produsele comercializate de Arsis. Totodata, accesand magazinul online puteti vedea mai usor care sunt promotiile momentului, dar totodata puteti fi la curent si daca se schimba ceva in oferta de la Arsis. Un motiv pentru care sa vizitati magazinul online este ca in acest fel scutiti mult timp pe care altfel l-ati pierde pe drumul catre centrul comercial, unde este situat magazin Arsis.

In magazinele Arsis gasiti mereu cele mai nou telefoane, cum ar fi Samsung Galaxy Edge S6, Iphone 6 sau HTC One M9, iar preturile lor sunt poate chiar mai mici decat in magazinele marilor operatori de telefonie mobila. De exemplu, pentru Samsung Galaxy Edge S6, pretul la Arsis este cu aproximativ 400 de lei mai mic decat la un magazin concurent, iar produsul beneficiaza de o garantie de 24 de luni. Asadar, daca sunteti in cautarea unui telefon nou, puteti incepe prin a cauta in oferta Arsis.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *