Afaceri online

Scutul metalic, important pentru masina ta

Recomanda informatia!

Scutul metalic al masinii este acea piesa care ofera protectie motorului, dar si cutiei de viteze. Un scut metalic este prevazut, de obicei, cu fereasta pentru baia de ulei.

Pretul unui scut metalic, in functie de mai multi factori

Pretul unui scut metalic difera mai ales in functie de producator. Fiecare producator stabileste un pret pentru un scut metalic, apoi il scoate la vanzare. Acest lucru se poate face online, dar si in magazinele cu piese auto.

De asemenea, pretul pentru un scut metalic poate sa difere si in functie de marca masinii pentru care este utilizat. Este firesc ca un scut metalic fabricat pentru un bolid BMW sa fie mai ieftin decat un scut metalic fabricat pentru o masina Dacia.

De obicei, un scut metalic costa in medie, 250 de lei. Un scut metalic poate fi gasit si cu 400 de lei, dar poate sa fie cumparat si cu 200 de lei.

Scutul metalic protejeaza motorul

Pentru ca are un rol cheie, scutul metalic este o piesa imporanta pentru orice vehicul. Acesta protejeaza motorul, atunci cand conducatorul auto merge cu masina pe drumuri pline cu denivelari sau cu gropi.

Un scut metalic bun poate fi cumparat direct de la producator. Foarte multe oferte cu asemenea piese gasesti pe internet, caci sunt foarte mult site-uri de unde se pot cumpara diverse piese auto.

De aici poti cumpara scut metalic Lancia, BMW, Dacia Renault, Audi, Iveco, iar lista poate sa continue. Nu este deloc complicat sa fie schimbat un scut metalic, aceasta operatiune se poate face la orice service auto, contra cost, bineinteles. Starea unui scut auto se verifica in momentul in care faci revizia tehnica a masinii tale, alaturi de alte piese. De aceea revizia auto este foarte importanta pentru orice sofer si trebuie sa fie facuta la timp.

Piesa este importanta pentru masina, de aceea in momentul in care se uzeaza sau se strica, trebuie inlocuita. Nu m-am interesat daca o masina poate sa functioneze fara scut metalic, insa sunt curios si o sa intreb un mecanic auto despre acest lucru, sa vedem ce spune. Este important si acest aspect.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *