Divertisment

Inchiriere sala pentru dans sau sport in Bucuresti: o epopee

Recomanda informatia!

Multi instructori si antrenori s-au confruntat cu problema gasirii unei sali pentru instruirea cursantilor proprii.

Avand in vedere ca un instructor poate avea grupe de cursanti cuprinse intre 7 si 20 pe sedinta, iar sedintele lui pot fi desfasurate in timpul zilei sau, cu precadere, seara (in functie de disponibilitatea cursantilor), gasirea unei sali libere in Bucuresti la ora potrivita poate fi o incercare grea pentru un instructor care intra cu o grupa de cursanti noua. Tarifele pentru inchirierea unei sali de sport si dans variaza intre 80 si 100 de lei pe ora in zilele lucratoare (cu exceptia salii Ydeal Studio, la care tarifele pornesc de la 30 RON/ora).

Cateva criterii de aplicat in vederea inchirierii unei sali de sport sau dans trebuie avute in vedere:

-sala trebuie sa aiba vestiare si grup sanitar, acces facil, fara scari sau alte semiobstacole.

-in cazul unei activitati de dans sportiv, balet, sala este bine sa aiba parchet sau covor din cauciuc special pentru salile de dans, pe cand pentru o sala de inchiriat cu destinatie sportiva este necesau un covor de cauciuc cat mai gros si mai elastic sau parchet natural.

-sala de inchiriat trebuie sa aiba sistem de incalzire pentru perioada iernii, precum si sistem de sonorizare in vederea asigurarii muzicii pentru antrenament sau ambientale. Curatenia salii de dans sau sport reprezinta, de asemenea un amanunt care nu poate fi neglijat.

-pozitionarea ei trebuie sa fie cat mai accesibila pentru cursanti (aproape de metrou, statii de RATB, parcare facila sau proprie).

-sala pentru antrenament sau instructaj propriu-zis trebuie sa beneficieze de o incapere pentru asteptare.

-trebuie avut in vedere si criteriul pretului la inchirierea unei sali; o sala cu un pret cat mai bun in Bucuresti este greu de gasit, mai ales libera in intervalul de timp convenabil noua. Aveti in vedere si eventuala programare a sedintelor de antrenament in week-end sau in timpul zilei, daca este posibil, astfel veti avea sansa de a beneficia de posibile discounturi sau reduceri din pretul de inchiriere.

-mentineti o relatie apropiata cu administratorul salii, aceasta va duce pe termen lung la o buna colaborare, posibile discounturi la ore suplimentare sau proiecte viitoare.

Nu uitati sa va concentrati tot timpul pe crearea unor proiecte noi sau dezvoltarea celor existente, promovati-va cunostintele si formati noi grupe de cursanti, participati intotdeauna la manifestari sau evenimente din domeniul cursului dvs. si implicati si cursantii in aceste participari. Incercati sa obtineti o opinie si de la instructorii deja existenti, va veti face o viziune de ansamblu asupra activitatii dvs. viitoare.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *