Proiecte de case cu Crihan Construct

Recomanda informatia!

Proiectele de case  au in vedere planurile si schemele care se pot realiza pentru a vedea, in mare care vor fi etapele si modul de construire al caselor.

Planurile unei case se realizeaza in functie de experienta arhitectilor, de modul in care acestia percep acea locuinta, de modul de asezare al camerelor, de amplasarea locuintei.Acestea impreuna cu schitele si schemele de rigoare se realizeaza pe planse de A4 pentru ca trebuie sa fie cat mai mari pentru a putea pune in evidenta toate detaliile.De asemenea, se poate face chiar si o macheta care este un desen practic realizat din carton si pus in picioare pentru a observa exact cum trebuie realizata acea casa.Insa, pentru a face o macheta, este nevoie de costuri mai mari.

Proiectele de case trebuie sa fie facute de oameni care au studii, practica sau experienta necesara pentru astfel de proiectari.Trebuie alesi cei mai buni specialisti pentru a putea fi facut cel mai bun plan si apoi va urma stabilirea datei de incepere a realizarii constructiilor.

Preturile proiectelor difera de la arhitect la arhitect, de la specialist la specialist  si in functie de  gradul sau  de popularitate   pe piata. Nu este usor sa faci un plan la proiectului datorita faptului ca  cel  sau cei care il realizeaza trebuie sa cunoasca foarte bine desenul tehnic pentru a realiza schitele si schemele respective.Desenul tehnici si cum se aplica acesta se poate invata in licee de arta, in facultati sau se pot face cursuri de astfel de desene.Dar nu toata lumea se princepe la asa ceva, este nevoie de talent si de ambitie.

Pentru stabilirea cat mai exacta a dimensiunilor caselor, trebuie sa se estimeze si sa se evalueze masuratori cat mai concise pentru fiecare camera in parte.Aceste masuratori se evalueaza, de obicei in metri patrati, ca unitate de masura specifica.Totusi, inainte de stabilirea masuratorilor caselor, se vor determina masuratorile terenurilor pe care vor fi amplasate casele respective pentru a vede cate case incap acolo si cat spatiu este disponsibil.

Dupa realizarea masuratorilor terenurilor si a caselor, urmeaza schitarea locuintelor in mare apoi si camerelor, a bailor si a teraselor.Dupa schitarea acestora, urmeaza detaliile: modul cum vor fi asezate camerele, baile, terasele si obiectele care vor fi puse in ele.  

Proiectele de case pot fi si o investitie destul de buna pentru orice om care are talent de desen si isi poate transforma talentul in profesie, luand si niste bani frumosi pentru acest talent devenind intre timp,  job.

1)Proiectele de case au ca avantaje:

  • modalitatea de lucru prin desene care este destul de usoara fata de alte tipuri de joburi,  
  • ca materiale, pot fi utilizate doar creioane, pixuri, carioci si planse de desen, nu sunt scumpe sau grele din punct de vedere al greutatii.

 

2)Proiectele de casa au ca si desene specifice:

  • desenul simplu si curat,
  • desenul tehnic mai amplu si complex,
  • desenul nici prea incarcat nici simplu.

 

3)Proiectele de case se diferentiaza de alte proiecte prin:

  • modul de lucru,
  • faptul ca se utlizeaza instrumente de scris,
  • se realizeaza schite si desene tehnice.

 

Astfel ca, proiectele de case implica o colaborare directa intre client si specialist care trebuie sa fie una bazata pe respect si negocierile sa decuga conform planului stabilit.

Mai multe detalii vezi pe site-ul : www.Crihan-Construct.ro

 

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *