Calculatoare

Intego, cel mai bun Antivirus pentru MAC, ajunge in sfarsit pe PC Windows

Recomanda informatia!

Intego, cel mai bun Antivirus pentru MAC, ajunge in sfarsit pe PC Windows Intego a dezvoltat tehnologii de varf pentru a contracara toate atacurile virusilor si alte multe amenintari pentru calculatoare. O expertiza tehnica si ergonomica pe care o vom regasi de acum inainte si pe PC, cu Intego Windows.

Intego este deja o adevarata referinta atunci cand vine vorba despre antivrusul pe MAC. Adica un mediu concurent pentru Windows, considerat cel mai adesea si mai sigur. Si totusi, a avut si el de suferit din cauza unor cyberatacuri consecvente. Dar a reusit sa integreze tehnologii de varf pentru a proteja calculatorul de toate amenintarile. Inca din anul 1997, milioane de utilizatoi au incredere in acest antivirus si profita de o siguranta mai rapida si mai inteligenta cu Intego.

Motorul de cautare al virusilor si baza sa de date este actualizata in mod regulat pentru a se impedica pe cat posibil toate atacurile, chiar si cele care provin de la « noutati ». In fiecare zi, apar virusi noi si alte amenintari. Iar in acest caz, reactivitatea lui Intego poate sa faca diferenta. Te poate proteja de toate amenintarile cibernetice, dar si de Ransomware.

Poate repera de asemenea si impiedica si Caii troieni, adica programele care se pot infiltra in sistem si care pot lua controlul calculatorului si care iti pot fura datele. Intego Antivirus propune de asemenea o multime de alte particularitati si functionalitati si moduri de analiza ale calculatorului tau. Si ofera de asemenea, o protectie in timp real. Are o interfata ultra simpla si minimalista si totusi estetica, si mai ales de o rara claritate. Intuitivitatea este aici deci cuvantul de ordine. Se remarca prin tehnologia sa, eficienta si mai ales, ergonomia sa. Dar si prin economia de care te poti bucura in ceea ce priveste sistemul. Iti permite de asemenea sa planuiesti o adevarata strategie antivirus si o planificare completa si personalizabila.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *