Animale

Petpal.ro pet shop-ul potrivit pentru animalutul tau

Recomanda informatia!

A avea si a creste un animal, presupune si anumite constrangeri totusi. Trebuie sa fim constienti ca si ei pot avea probleme si noi suntem singurii care ii putem ajuta sa le depaseasca. Dar, in acelasi timp, animalele ne ofera multe lucruri frumoase.

 

Ajuta la buna crestere a copiilor

 

Gratie prezentei unui animalut prin preajma, copilul traieste alaturi de el, hai sa spunem, o experienta placuta de viata. Ii permite sa abordeze teme diverse, cum ar fi: nasterea, boala si moartea. Participa si observa. Copilul devine mai deschis si mai receptiv la oameni.

 

Copiii care cresc de mici cu animale in casa nu dezvolta sentimente egocentriste, si, deci, nu risca sa devina egoisti.

 

Ocupandu-se de un animal, copilul invata sa fie tolerant si invata ce este respectul fata de o alta fiinta. El intelege ca trebuie sa il protejeze supraveghandu-l. Invata, de asemenea, sa-si canalizeze energia, fiind preocupat sa nu-l raneasca sau sa-l sperie.

 

Ofera companie si afectiune

 

Am convingerea ca toti ne bucuram atunci, cand dupa o zi de munca, cand ne intoarcem acasa, suntem intampinati de animalul de companie pe care il avem. El va fi si mai incantat si se manifesta vizibil. Sa ne amintim doar \\”cainele este cel mai bun prieten al omului\\”. Si chiar daca avem o zi proasta, el tot acolo este si se bucura, pur si simplu doar pentru ca existam.

 

Atunci cand stam prost cu moralul si animalutul nostru face vreo boacana, ne reda zambetul, chiar si pentru cateva secunde.

 

Un animal domestic reprezinta o prezenta pretioasa. Pentru persoanele singure sau in varsta el este un bun ascultator si o companie placuta.

 

Ne ajuta sa facem miscare

 

Odata ce avem un caine, suntem constienti ca trebuie sa il scoatem la plimbare zilnic, asta in cazul in care locuim la bloc. Dar si daca am locui la casa, tot este necesar sa comunicam cu el cateva minute bune pe zi, sau sa curatam locurile in care se desfasoara. Energia sa este comunicativa si un bun mijloc de a face putina miscare.

 

Intareste sistemul imunitar

 

Conform unor studii, cazurile de alzeimer sunt mai putin intalnite la proprietarii de animale domestice.

 

Cainii si pisicile expun copiii unor bacterii, dar nu este neaparat un lucru rau. Din contra, sistemul lor imunitar \\”se activeaza\\” automat, intarindu-se astfel de la varste fragede. Copiii care cresc pe langa animale domestice, si s-a si demonstrat acest lucru, dezvolta mai putine boli alergice (astm, alergii) decat ceilati copii.

 

Ne ajuta sa socializam mai usor

 

Proprietarii de animale de companie o stiu foarte bine: pe strada ori in parcuri socializarea se face mult mai rapid cu iubitori sau cu alti proprietari de animale. Se ajunge pana acolo, ca isi stabilesc si agende de intalniri, bucurandu-se totodata si de compania altor oameni. Deci, se poate invinge si timiditatea.

 

Sunt un real sprijin contra depresiilor

 

Simpla prezenta a unui animal domestic reduce din anxietate. Studiile au demonstrat impactul pozitiv pe care il au asupra persoanelor cu tendinte depresive.

 

Animalele de companie sunt un veritabil remediu contra stresului. Simpla lor prezenta diminueaza din neplacerile provocate de problemele cardiace.

\\"Petpal.roBineinteles ca un animal de companie ne aduce numai beneficii, insa nu trebuie sa ne gandim numai la noi. Trebuie sa tinem cont si de nevoile acestuia. Pentru aceste lucruri, in general apelam la pet shop-uri. De exemplu atunci cand avem nevoie de hrana pentru animale putem sa cumparam online de la diverse pet shop-uri. Petpal.ro este singurul pet shop online unde vei gasi deschis la orice ora. Daca vreti sa aflati si alte informatii despre www.petpal.ro vizitati website-ul.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *