Pet shop online – raiul animalutelor de companie

Recomanda informatia!

Un articol in care explicam pasii necesari pe care trebuie sa-i facem atunci cand ne hotaram ca dorim sa adoptam un animal de companie. Dincolo de acesti pasi, prezentam si un sumar al regulilor ce trebuie respectate pentru a ne bucura de un companion vese si sanatos.

Din clipa in care ne hotaram sa adoptam un animalut de companie, fie pisica sau caine, trebuie sa fim atenti la tot ce implica buna crestere si ingrijire a acestuia.

Alegerea unui companion este una de natura total subiectiva, insa trebuie tinut cont de cateva sfaturi utile care ne pot face traiul impreuna mult mai placut. Primul lucru la care trebuie sa ne gandim este locul, spatiul pe care-l avem si pe care-l putem pune la dispozitie viitorului partener patruped. Daca stam la curte lucrurile sunt cu adevarat simple, stiut fiind ca orice animalut iubeste spatiul, ideea de libertate. Daca ne bucuram de un astfel de trai atunci si alegerea noastra va fi mult mai usoara, nemaifiind conditionati de alegerea unui prieten “dimensionat” si el la spatiul de care dispunem.

In cazul in care locuim intr-un apartament, la bloc, este bine sa fim foarte atenti la mai multi factori: cat de des vom reusi sa iesim cu animalutul la plimbare, ce parere au vecinii despre posibilele zgomote pe care le-ar putea face un caine, dar si daca avem spatiu pe balcon pentru a-i crea animalutului o oaza personala etc. De exemplu, daca nu suntem o persoana foarte activa si doar simtim nevoia de a ne bucura in compania unui animalut, pisica pare a fi alegerea ideala. Nu necesita o ingrijire deosebita, nu consuma foarte multa hrana pisici si nici nu trebuie musai scoasa la plimbare de doua, trei ori pe zi.

Ce-i drept si in cazul unei pisici sunt si cheltuieli suplimentare, fie ca vorbim de ceva diete veterinare, medicamente sau pur si simplu de nisip, jucarioare si alte cele care sa-i infrumuseteze si imbogateasca viata. Urmatorul pas, necesar a fi facut, dupa alegerea companionului este stabilirea unei relatii cu o clinica veterinara care sa monitorizeze parametrii de sanatate si sa ne asigure interventia medicala ori de cate ori este nevoie, fie ca vorbim de vaccinuri, deparazitari, sterilizari sau de interventii de urgenta.

Tot la clinica veterinara vom avea acces la informatii profesionale legate de tot ce-i trebuie animalutului nostru pentru a avea o viata lunga si frumoasa. In primul rand, recomandarile legate de hrana sunt cu adevarat cele mai importante. Dezvoltarea si diversificarea gamelor de produse si a schemelor de nutritie ne pot pune intr-un mare impas atunci cand trebuie sa hotaram ce hrana ii vom achzitiona animalutului de companie.

Hrana caini si hrana pisici, de exemplu, se imparte in doua mari categorii: hrana pentru intretinere si diete veterinare. Prima categorie, hrana pentru intretinere, este cea mai larg intalnita si difera de la un producator la altul atat prin calitatea produselor folosite, arome, gust, dar si valori nutritionale. Vom intalni in aceasta categorie de hrana caini sau hrana pisici o multime de produse, cu preturi extrem de variate.

Hrana pentru animale premium este, ce-i drept, cea mai scumpa, insa ne ofera garantia unui produs de calitate, care are in spate cercetari laborioase si teste concludente. Este recomandata de medicii veterinari si poate fi achizitionata fara restrictii din orice pet shop online. Dietele veterinare sunt formule de hrana controlata ce au la baza principii medicale in tratarea unor anumite afectiuni. Astfel de produse pot fi si ele achizitionate dintr-un pet shop online, dar numai dupa o recomandare venita din partea medicului veterinar. Fiecare produs este insotit de o schema de recomandare care ne indica, in functie de tipul animalului (varsta, talie etc.), cantitatea de hrana ce face parte din necesarul zilnic al respectivului companion.

Dincolo de hrana, un pet magazin poate fi cu adevarat un rai al animalutelor. Aici putem gasi medicamente, suplimente nutritive, accesorii, jucarii etc, tot ce avem nevoie pentru a ne bucura de clipe de neuitat in compania unui prieten drag. Si daca intalnim un pet shop responsabil si cu pasiune pentru animale cu siguranta ne vom bucura de promotii frumoase, conditii speciale de livrare si servicii ireprosabile.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *