Afaceri online

Telecomanda aparatului de aer conditionat

Recomanda informatia!

Vine vara cea sufocanta si aerul conditionat, nu mai este considerat un lux, ci o necesitate. Sunt locuri unde nu mai putem trai fara aer conditionat, spre exemplu in cladirile de birouri, unde caldura este provocata si de calculatoarele sau anumite echipamente tehnologice folosite continuu in desfasurarea activitatilor  angajatilor companiilor respective.

Insa exista anumite situatii neplacute cu care poti sa te confrunti atunci cand vrei ca aparatul de aer conditionat sa functioneze, spre exemplu cand telecomanda aerului conditionat nu mai raspunde comenzilor tale.

 Mi s-a intamplat acest lucru de curand. Am incercat verificarea, repararea acesteia si pana la urma trebuie sa achizitionez o noua telecomanda pentru aparatul de aer conditionat.            

Pentru inlocuirea telecomenzii aparatului de aer conditionat, pornesti calculatorul si pe net cauti firmele care comercializeaza produsul cautat, si care se potriveste pentru tipul tau de aparat de aer conditionat .   

Dupa ce am ales telecomanda aparatului de aer conditionat, prin intermediul acesteia pot solicita informatii prin actionarea butonului ,Cere informatii tehnice”. Insa, daca sunteti  nelamuriti in ceea ce priveste functionarea aparatului de aer conditionat prin folosirea telecomenzii, cea mai simpla cale de urmat este aceea de a contacta pe cei de la magazinul virtual pentru sprijin, si anume pentru  explicatie in ceea ce priveste functionarea telecomenzii aerului conditionat.    

Foarte important este, atunci cand mergi sa-ti cumperi o noua telecomanda pentru aparatul de aer conditionat, atmosfera din acel magazin care trebuie sa fie una placuta, personalul foarte amabil, foarte bine instruit, care sa-ti ofere o prezentare nemaipomenita a telecomenzilor.

 

        Utilizarea telecomezii in ceea ce priveste pornirea si oprirea aparatului se face din butonul rosu. Din butonul “MODE” setezi modul de lucru ala aparatului:
         1.”Rece”- simbolul este un fulg de nea.

         2.”Cald” – simbolul este un soare.

         3. Se poate seta temperatura de racire sau incalzire.

         4. Ventilare sau dezumidifiere pentru a obtine maximul de confort.

        Tot din telecomanda unui aparat de aer conditionat poti seta anumite functii ale acestuia. Iata cateva dintre acestea:

–          Functia “Round U” – se seteaza automat temperatura optima, telecomanda trimite la fiecare 10 minute un semnal catre unitatea interna indicand temperatura din jurul ei, urmand ca aparatul sa ajusteze temperatura pana la cea dorita in cel mai scurt timp posibil.  

–          Functia Sleep mode – aceasta functie controleaza viteza de ventilare si opereaza o usoara crestere sau descrestere a temperaturii in functie de setari. A fost construita pentru a oferi maximul de confort pe timpul somnului, deoarece o temperatura ce poate fi confortabila atunci cand sunteti treaz poate fi deranjanta in timpul somnului.

–          Functia Auto, permite repornirea aparatului dupa o cadere de tensiune sau scoatere accidentala din priza, la ultimele setari.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *