Masini

Alege sa te informezi inainte de a opta pentru serviciul de inchirieri auto Bucuresti

Recomanda informatia!

Atunci cand calatoresti cu avionul iar destinatia ta este aeroportul din Otopeni cu siguranta vei cauta de aici cel mai bun mijloc de transport. Ai destul de multe variante de la taxi la transportul in comun sau serviciul de inchirieri auto. Cel din urma a cunoscut o dezvoltare semnificativa in ultima perioada si a castigat un numar destul de insemnat de clienti datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera, de la mobilitate la un pret cat se poate de accesibil. Piata serviciilor de inchirieri auto din Bucuresti este cea mai dezvoltata din tara, aici existand peste 300 de companii, flotele auto sunt extreme de diversificate de la masini din clasa economica si pana la cele de lux sau chiar masini de teren. Daca te aflii pentru prima data in fata unui serviciu de inchirieri auto si nu stii cum sa faci cea mai potrivita alegere, cei de la Rent-a-car-otopeni.ro iti vor oferii cateva sugestii de care va trebuii sat i seama pentru a te bucura de un serviciu de buna calitate precum si de un pret cat se poate de corect. Din sutele de firme existente pe piata trebuie in primul rand sa stii ca nu toate iti pun la dispozitie servicii de cea mai buna calitate, ba mai mult decat atat te pot incarca si cu taxe suplimentare.

Ce trebuie sa iti ofere o masina inchiriata? In primul rand va trebuii sa te bucuri de confort si siguranta insa si pachetul de servicii pe care ti-l pune la dispozitie compania este la fel de important. In cautarea celei mai potrivite oferte de inchirieri auto Bucuresti trebuie sa te asiguri ca ai gasit o societate extreme de serioasa care sa iti ofere transparenta si servicii de top. Este extreme de important ca respective firma sa aiba recenzii positive din partea clientilor sa fie una destul de cunoscuta pe aceasta piata a serviciilor de rent a car sis a ofere de fiecare data transparenta in ceea ce priveste relatia cu clientul. Contractul pe care va urma s ail semnezi trebuie sa fie si el transparent sis a cuprinda toate drepturile si obligatiile pe care le ai atunci cand ai ridicat masina.

Mobilitate – foarte multe companii de inchirieri auto iti impugn parcurgerea unui anumit numar de km, dup ace ai deposit va trebuii sa achiti suplimentar, ei bine exista si agentii care isi respecta clientii si ofera la orice inchiriere un numar nelimitat de km. de asemenea o agentie serioasa iti va oferii si posibilitatea de a parasii tara cu masina pe care o inchiriezi si iti va pune la dispozitie si extinderea politei casco in afara teritoriului Romaniei.

Livrarea masinii – atunci cand aterizezi pe aeroportul din Otopeni, cu siguranta trebuie sa pleci rapid de acolo sis a ajungi la destinatie. O companie care isi respecta clientul iti va oferii posibilitatea sa ridici direct din aeroport masina, fara sa mai fie necesar sa te deplasezi la sediul acesteia pentru semnarea contractului si a altor hartii. Cei de la Rent-a-car-otopeni.ro iti ofera posibilitatea sa ridici autoturismul pe care l-ai inchiriat direct de la terminalul sosiri din aeroportul Otopeni, contractual va fi intocmit inainte cat u sa aterizezi neramanand decat s ail semnezi sis a bifezi eventualele avarii pe care le are masina la momentyul predarii.

Asistenta – evident ai nevoie de cele mai bune masini si de cele mai rapide servicii, in acest sens asigura-te ca gasesti o societate de inchirieri auto Bucuresti care iti pune la dispozitie serviciul de asistenta rutiera sic el de inlocuire a masinii in situatia in care aceasta va avea vreo defectiune tehnica. Ai grija sa te informezi inainte de a ridica masina si cu privire la timpul de inlocuire, daca acesta va fi mai mare de 8 ore evita respective companie de rent a car.

Autoturisme de calitate – incearca inainte de a allege o anumita societate sa te informezi cu privire la starea masinilor, la vechimea lor si nu in ultimul rand la serviciile aditionale care iti sunt puse la dispozitie. Printre acestea trebuie sa se afle transferal de la aeroport precum si posibilitatea de a inchiria o masina cu sofer. Masinile care fac obiectul unui contract de rent a car, trebuie sa fie inspectate in mod periodic, sa aiba incluse in pret asigurarile si rovignetele pentru a putea circula pe drumurile din tara. In acest felt e vei simtii in siguranta.

Dotari – trebuie sa stii ca agentiile de inchirieri auto din Bucuresti au obligatia ca masinile pe care le au in flota sa fie echipate in functie de sezon, astfel de la data de 1 noiembrie acestea trebuie sa fie livrate clientului cu anvelope de iarna. Sunt multe societati care solicita taxe suplimentare pentru echiparea masinii cu anvelopele de iarna. Acestea le incadreaza de obicei la dotari premium si solicita in plus achitarea unor taxe destul de mari.

Daca in urmatoarea perioada iti propui sa vizitezi Romania, vei ateriza pe aeroportul din Otopeni si ai nevoie de un mijloc de transport rapid, fiabil si nu in ultimul rand economic, cei de la Rent-a-car-otopeni.ro iti pun la dispozitie cele mai bune oportunitati, de la clasa economica la compact si pana la masini de lux, vei avea posibilitatea sa iti alegi modelul dorit din peste 200 de masini. Tot ce trebuie sa faci ca sa beneficiezi de cele mai bune avantaje este sa intreii pe site sa iti calculezi pretul pe care il vei avea de platit precum si garantia sis a rezervi masina care ti se potriveste cel mai bine.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *