Economie

Teodor Baconschi candideaza la Europarlamentare

Recomanda informatia!

Teodor Baconschi este nascut pe 14 februarie 1963 in Bucuresti si este fiul marelui poet A.E. Baconsky.

Ce a studiat omul Teodor Baconschi?

In anul 1985 a terminat facultatea la Institutul Teologic Universitar din Bucuresti si imediat s-a angajat ca redactor la Editura Institului Biblic si de Misiune la Biserica Ortodoxa Romana.

Dupa Revolutie, a construit Grupul de Reflectie pentru Innoirea Bisericii, alaturi de Daniel Ciobotea si Bartolomeu Anania, colegii sai de la Institul Biblic al BOR.

Ulterior, Teodor Baconschi a devenit consilier al Ministerului Culturii. Tot in 1990, a obtinut o bursa de studii pentru doctorat din partea guvernului francez, studiind la Universitatea Paris IV Sorbonne timp de 4 ani, timp in care Teodor Baconschi a obtinut doctoratul in antropologie religioasa si istorie cu calificativul “magna cum laude”

Revenit in Romania, Teodor Baconschi a predat ca lector asociat un curs de antropologie religioasa la Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti plus redactor-sef la emisiunea “Viata Spirituala” de la TVR.

Cu ce s-a ocupat politicianul Teodor Baconschi?

In timpul mandatului domnului Emil Constantinescu, Teodor Baconschi a ocupat functia de ambassador al Romaniei pe langa Sfantul Scaun. Apoi, dand dovada de abilitati politice formidabile, Teodor Baconschi a fost numit director general in Ministerul Afacerilor Externe si Ambasador al Romaniei in Portugalia. Apoi, in 2005, omul politic Teodor Baconschi a fost numit secretar de stat pentru Afaceri Globale in cadrul Ministerului Afacereilor Externe.

In 2014, Teodor Baconschi s-a alaturat Partidului Miscarea Populara si a anuntat ca va candida pe listele PMP la Europarlamentarele de anul acesta.

Teodor Baconschi este un politician desarvarsit care a ajuns sus pe munca lui si este un credincios desarvasit avand o familie frumoasa cu doi copii, un baiat si o fata.

 

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *