Asigurari de Sanatate

Recomanda informatia!

Asigurarile de sanatate private au devenit un nou trend si in tara noastra, chiar daca criza economica inca nu a trecut. Cei care un venit peste medie au inceput deja sa se orienteze catre acest tip de asigurari intrucat clinicile private iti ofera posibilitatea sa ai parte de servicii medicale de calitate la preturi foarte bune.

Totusi asigurarile private de sanatate raman un lux in conditiile in care valoarea primei de asigurare la cele mai multe companii de asigurari sunt foarte mari.

Sunt o multime de factori in tara nostra care vorbesc despre nevoia de reforma a sistemului sanitar, iar aceasta reforma se pare ca intarzie sa apara. cei care au avut de-a face cu spitalele din Romania sau care macar o data au stat la coada la cabinetul unui doctor cunosc lipsurile acestui sistem.

Serviciile de sanatate in coplata (adica cele in care pacientii participa si ei la plata unei parti a serviciilor medicale primite) este o  luata in calcul din ce in ce mai mult, dat fiind faptul ca statul se pare ca nu dispune de fonduri suficiente sa finanteze in totalitate sistemul sanitar.

Sistemul de asigurari de sanatate este impulsionat intr-o oarecare masura sa vina in intampinarea pacientilor cu tarife accesibile, companiile de asigurari private de sanatate aflandu-se intr-o competitie acerba in acest sens.

Achizitioneaza niste asigurari de sanatate la preturi foarte bune si vei beneficia de servicii de calitate in momentul in care vei avea nevoie de astfel de servicii.

Astfel de asigurari de sanatate pot fi la nivel basic sau pot include si servicii suplimentare, cum sunt cele la un cabinet ieftin pentru un implant dentar.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *