Sanatate-Medicina

Turism Dentar

Recomanda informatia!

La granita dintre serviciile de sanatate si cele turistice, s-a dezvoltat o nisa noua, aceea a turismului dentar.  Ce inseamna aceasta? Inseamna ca cei care doresc sa plece intr-o vacanta au posibilitatea sa faca ceva util si pentru sanatatea lor. Astfel, dupa cum zice romanul, “impusca doi iepuri deodata”. 

Cine sunt cei care fac turism dentar? Evident turistii straini, in principal cei din occident. Acestia au observat ca tarifele practicate de catre cabinetele stomatologice din tara noastra sunt semnificativ mai mici decat cele pe care le percep stomatologii din tara lor. Din acest motiv, oamenii sunt atrasi in tara noastra. Serviciile de stomatolgie sunt de foarte buna calitate si exista posibilitatea de a avea o vacanta intr-o tara pe care intr-o oarecare cei din vestul Europei o considera inca exotica, chiar daca Romania a intrat in UE.

Astfel, in ghidurile turistice pe care le prezinta agentiile de voiaj din occident deja este sunt incluse ca atractii si cate un cabinet stomatologic pentru turisti, iar strainii par sa agreeze foarte mult aceasta idee. Vizitezi o tara care inca mai are peisaje pitoresti, autentice fata de tarile din vest si in acelasi timp ai posibilitatea sa te intorci acasa cu un zambet frumos.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *